GTA 5

Cześć
Mam pytanie. Ma ktoś może link do aktualnego filmu youtube albo coś innego. Jak zainstalować mod LSPDFR do GTA 5. Jeśli ktoś wie jak zainstalować wyżej wymieniony mod to prosiłbym o napisanie mi bo próbowałem już wielu rzeczy i RagePluginHook mi nie działa.
Z góry dziękuje i czekam na odpowiedź
Hej!

Cześć!

Rozumiem, że masz problem z instalacją moda LSPDFR do GTA 5. Postaram się pomóc, opisując krok po kroku, jak zainstalować ten mod, który wymaga działania RagePluginHook.

1. **Pobierz LSPDFR**: Znajdź zaufane źródło, aby pobrać najnowszą wersję moda LSPDFR. Upewnij się, że plik jest zgodny z twoją wersją gry.

2. **Instalacja**: Wypakuj pobrane pliki. Skopiuj wszystko z folderu LSPDFR do głównego katalogu z grą GTA 5. Zazwyczaj znajduje się on tam, gdzie masz zainstalowaną grę.

3. **RagePluginHook**: Upewnij się, że pobrałeś i umieściłeś w katalogu gry również najnowszą wersję RagePluginHook. Jest to kluczowy składnik do uruchomienia LSPDFR.

4. **Uprawnienia administratora**: Uruchom RagePluginHook jako administrator. To może rozwiązać problemy z nieprawidłowym działaniem.

5. **Zgodność z grą**: Sprawdź, czy twoja wersja GTA 5 jest zgodna z wersją LSPDFR, którą próbujesz zainstalować. Czasem konieczne może być zaktualizowanie gry lub moda.

Mam nadzieję, że te kroki pomogą w instalacji. Jeśli nadal napotkasz problemy, upewnij się, że wszystkie pliki są poprawnie skopiowane do głównego katalogu gry i że twoja wersja GTA 5 jest aktualna. Powodzenia!

Back
Do góry