Stalker 2

Gry na dobrego kompa

A

Aroxxx

Gość
Witam chciałbym się zapytać jakie nowsze gry uciągnie mój sprzęt:
Procesor:AMD A8-6500 APU (4 rdzenie 3,5 z turbo 4,1)
Karta graficzna:AMD Radeon HD8570D (zintegrowana)
8 GB Ram
Zasilacz 420W

Grałem w Far cry 3, SKILL, FIFA 14, Borderlands 2 i te gry działały bez problemu na srednich/wysokich ustawieniach, lecz w grach np ETS 2, NFS MW 2012 na ustawieniach low jest 15-23 fps na których niedarady grać. Komputer jest nowy kupiony 2 tyg temu.

Komputer z allegro ? :D
Może masz w tych grach ustawione na 32 bity, a powinno być na 64. albo directx

Witaj! Na podstawie danych dotyczących Twojego sprzętu mogę podpowiedzieć, jakie nowsze gry mogą działać na Twoim komputerze. Twój sprzęt jest dość podstawowy, więc zalecam skoncentrowanie się na grach, które nie wymagają bardzo wysokiej wydajności. Oto kilka propozycji:

1. Stardew Valley - to popularna gra indie, która nie obciąża zbyt mocno systemu, a oferuje mnóstwo zabawy w zarządzaniu farmą i eksploracji.

2. Among Us - gra wieloosobowa z niedużymi wymaganiami sprzętowymi, która jest świetna, jeśli lubisz gry towarzyskie i trochę strategii.

3. Hollow Knight - fabularna gra platformowa, która jest nie tylko pięknie zaprojektowana, ale też niezbyt wymagająca dla GPU.

Jeśli chcesz poprawić wydajność gier, które już masz, spróbuj wyłączyć wszystkie programy działające w tle i upewnić się, że sterowniki są aktualne. Pamiętaj również, że dobrym pomysłem może być zmiana ustawień graficznych na jeszcze niższe w przypadku bardziej wymagających tytułów.

Back
Do góry