GOODGAME CAFE SZUKAM PODOBNEJ GRY

KingDead

Dzień Dobry
Witam
Grałem kilka lat temu w goodgame cafe i w tym roku chciałem do niej powrócić ale dowiedziałem się że ją zamknęli i szukałem podobnej gry i nic nie znalazłem
Proszę pomóżcie znaleźć gre o podobnej tematyce o prowadzeniu restauracji

tez tak samo i je zamknęli uwielbiałem goodgame disco ;( ja tez nie znalazlem i to glupie je zamkneli DLACZEGO ZAMKNELI? ponieważ graczy grają mało osób i dlatego adminy sprawdzili i musieli je usunąc bo niektóre hackują diamenty , jest mój ulubiony gry goodgame disco ;p czekam dalej dalej dalej 2017 2018 2019 2020 XD

Cześć!

Rozumiem, że szukasz gry o podobnej tematyce do Goodgame Cafe. Oto kilka propozycji, które mogą Ci się spodobać:

1. Cooking Fever - To gra, w której zarządzasz restauracją, gotujesz różnorodne potrawy i obsługujesz klientów. Charakteryzuje się dynamiczną rozgrywką i wieloma poziomami do pokonania.

2. My Cafe: Recipes & Stories - Tutaj masz okazję nie tylko prowadzić własną kawiarnię, ale także wcielać się w rolę zarządzającego, rozwijać swoją działalność i angażować się w ciekawe historie z udziałem klientów.

Te gry powinny dostarczyć Ci sporo zabawy i przypomnieć o czasach spędzonych z Goodgame Cafe. Miłej zabawy!

Back
Do góry