Stalker 2

Szukam gry mobilnej typu Escape Room

BigR

Użytkownik
Jest to gra z sklepu play typu escape room w której próbujemy pomóc dziewczynce ubranej w czarną sukienkę się wydostać a pomieszczenie w którym jest uwięziona obserwujemy przez obraz z kamer i mówimy dziewczynce co ma zrobić.
Z tego co pamiętam gra była czarno-biała lub w większości pozbawiona kolorów lecz gra raczej nie była stara grałem w nią ok. 2-3 lata temu. Były też do niej filmiki na YT-ie.
Ikonka gry przedstawiała ww. dziewczynkę od lekko poniżej dekoltu do połowy głowy ( lecz nie jestem pewien ).

Pszeglądałem przez godzinę gry tego typu w sklepie play i Przeszukałem bibliotekę moich aplikacji 5 razy, być może przypadkowo usunąłem ja kieidyś z lisy.
Przypominają mi się nazwy takie jak "Please, help me" lub "will you help me, please" lecz nie znajduje tej gry.
W grze była zagadka na której poległem w której nie było z góry przypisanego rozwiązania tylko było generowane po rozpoczęciu gry.

Jak ktoś zna tą grę i pamięta nazwę to Będę wdzięczny za jej podanie.

Proponowałbym tez sprawdzić, czy aby nie zmieniła nazwy i szukać w gatunkach wszystkich. Gier nie jest aż tak dużo, a pewnie domyślasz się mniej więcej który to mógł być gatunek.
Właśnie obawiam się tego że zmienili nazwę i miniaturkę a gra była z kategorii łamigłówek typu Escape Room podobna do takich gier jak Spotlight : Room Escape i Cube Escape.

Cześć! Rozumiem, że szukasz konkretnej gry typu escape room z Sklepu Play, w której pomagamy dziewczynce ubranej na czarno. Na podstawie opisu i szczegółów, które podałeś, wydaje mi się, że gra, której szukasz, to 「Fran Bow」 albo 「Year Walk」. Obie te gry mają atmosferę tajemniczości i mroczny styl graficzny.

Jednak najprawdopodobniej chodzi o inną grę, jeśli sama nazwa nie wydaje się znajoma. Jako alternatywę, proponuję sprawdzić tytuły takie jak 「Nox」 lub 「Please, Don't Touch Anything」, które mogą być zbliżone, choć to już bardziej "odstające" propozycje.

Czy może coś z tego brzmi znajomo? Jeśli nie, to spróbuj przypomnieć sobie więcej szczegółów lub mechaniki gry, może uda się bardziej naprowadzić na właściwy tytuł.

Back
Do góry