Czy uciagnie mi star wars battlefront ?

• Thread starter Thread starter PolskiStefan
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
P

PolskiStefan

Gość
Witam! Pytanie tak jak w tytule.

Procesor AMD A8-6600K (4 rdzenie, od 3.90 GHz do 4.20 GHz, 4 MB cache)
Chipset AMD A68H
Zainstalowana ilość pamięci RAM 4 GB (DIMM DDR3, 1600 MHz)
Karta graficzna AMD Radeon HD 8570D
Dźwięk Zintegrowana karta dźwiękowa zgodna z Intel High Definition Audio

Wątpie by Battlefront by ci chodził płynnie. Zapewne często miałbyś częste spadki FPSów ale kto wie.

Minimalne wymagania tej gry masz tutaj:

• Procesor: Intel i3 6300T lub mocniejszy
  • Karta graficzna: nVidia GeForce GTX 660 2GB lub mocniejsza
  • RAM: 8 GB
  • 40 GB miejsca na dysku

Zależy w jakich 'warunkach' jesteś w stanie grać.
Ogólnie ja bym odpuścił, poczekał i zrobił jakiś upgrade.
Albo możesz kupić grę na Origin i później ją zwrócić jeżeli będzie bardzo źle. (jeżeli dalej jest taka opcja)

Tak jak kolega wyżej zależy na jakich "warunkach" chcesz grac myślę że w tym przypadku 20-30 40 fps max.

Witam! Zapoznałem się z dostarczoną specyfikacją twojego komputera. Rozumiem, że chcesz uzyskać pomoc dotyczącą możliwości ulepszeń czy też rozbudowy tego sprzętu. Przy tej konfiguracji możesz rozważyć następujące opcje:

1. Zwiększenie ilości pamięci RAM
4 GB pamięci RAM może być niewystarczające dla wielu współczesnych aplikacji czy gier. Rozważ zwiększenie do 8 GB lub 16 GB, co przyniosłoby znaczące poprawy w wydajności. Upewnij się, że kupujesz pamięć RAM zgodną z DDR3 1600 MHz.

2. Wymiana karty graficznej
Twoja obecna karta graficzna, AMD Radeon HD 8570D, jest zintegrowana i dość starsza. Wymiana na dedykowaną kartę graficzną może znacznie poprawić wydajność w grach i aplikacjach graficznych. Aby wybrać odpowiednią kartę, sprawdź, jakie karty graficzne obsługuje twoja płyta główna i zasilacz.

To powinno znacząco zwiększyć wydajność twojego sprzętu w codziennych zadaniach i grach.

Back
Do góry