Tego się obawiałem , że stwórcy zmierzają z złym kierunku wydajać nowe cody gorsze od poprzednich, dla mnie cod skończył się nad modern warfare 1, czyli Call of duty 4 który był idealną grą , serwery dedykowane,małe lagi,mało cheaterów,mało noobów,Stanowcze zasady na serwerach, Mniej camperów osoby stojące i czekające na ofiarę.
Jedyny minusik tej gry był iż średnio co 2 mapa zawiera bugi, ale w sumie graczom się to spodobało, ponieważ wykonanie ich wymagało sporo treningu by je opanować. Sam przyznam , że bugi mi nie przeszkadzają dodają małego uroku tej grze. Co do twojej opinii do assasyna , grałem Assasyn creed II i był strzałem w dziesiątkę zastanawiam się czy kupić assasyna creed revelations bo na trainerze wygląda ciekawie.
Nie wiem czy grałeś w Cod4, ale polecam ci tą strzelaninkę, jeśli szukasz bardziej ogarniętej gry pod względem czystej gry to polecam ci Cod4 , może już nieco stara gra, ale według mnie wciąż bije mw2 czy mw3 pod względem mniejszej ilości cheaterów, grafika nie najgorszą , wymaganie są duże, Sporo wspaniałym modyfikacji które pozwolą na dłuższą chęć grania w akurat w tego coda. Moim zdaniem niczego mu nie brakuje , takie cody z chęcią bym ponownie zobaczył.