Alternatywa dla Frapsa warta 100zł+ tylko teraz za 6.50zł

A

Anonymous

Gość
A więc tak. Wiadomo jaki jest Fraps i nie oszukujmy się, często przez niego są problemy (jak np. ze swojego doświadczenia wiem - Bad Company 2 crashuje przez niego a to tylko 1 problem, jest więcej) oraz kosztuje legalna wersja sporo.

Ale jest alternatywa dla niego ! I trzeba się pośpieszyć :mrgreen:

Gazeta komputerowa "Komputer Świat" której jestem czytelnikiem, numer 21/2011 koszt 6.50. Do gazety zawsze dodają płytę na której w w.w numerze jest program Game Camcorder wersja PEŁNA w wersji 2.1 . Jeszcze nie miałem okazji go przetestować , ale słyszałem niekiedy że jest nawet lepszy od Frapsa. A za tą cenę grzechem by było nie kupić, zwłaszcza jak ktoś nagrywa i wrzuca filmy np na YT.

Dziękuję :D

Jeśli komuś pomogłem to bardzo poproszę o troche forumowej "Karmy" ponieważ zawsze się przyda :)

Re: Alternatywa dla Frapsa warta 100zł+ tylko teraz za 6.50z

Mam go właśnie pod łapką i zaraz obkukam :)
Jak miło, że tata kupuje każde wydanie <3

@Up
Tego nie wiem :P
Powiem tak: program posiada możliwość kompresji video i ustawienia FPSów.
Przyjazny interface, nic w czym można by się pogubić.
Po wejściu do gry pokazuje ilość FPS (żółte cyferki, prawie jak we frapsie).
Niestety, kiedy tylko odpaliłem nagrywanie w AVie zacrashowało mi grę :) jednak takowa ma to do siebie, że nie lubi współpracować z niczym.

miałam dzisiaj gazetkę w ręce xd ale nie wiedziałam czy to ten numer bo nie zapamiętałam nazwy programu, żaden mi się nie kojarzył a Matti nie potrafił mi pomóc xdd
ale teraz już zapamiętam ^^

Back
Do góry