Wasteland 2

• Thread starter Thread starter vchemik
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
V

vchemik

Gość
Kupiłem grę Wasteland 2 miałem sporo problemy z uruchomieniem gry, okazało się że problem leżał w systemie. Oddałem komputer do specjalisty, który sformatował mi go i wgrał nowy system.
Teraz udało się gre zainstalować normalnie. Problem jednak leży w tym że gdy stworzę postać i chcę przejść do gry, pojawia się taki oto błąd, za każdym razem w tym samym miejscu!
Włożyłem już trochę pieniędzy i naprawdę sporo czasu żeby w końcu zagrać, bardzo proszę o pomoc.

Najprawdopodobniej to wina gry, są czasem takie które po prostu nie działają.

Cześć, rozumiem, że jesteś sfrustrowany problemami z uruchomieniem gry Wasteland 2. Oto kilka potencjalnych rozwiązań, które mogą Ci pomóc rozwiązać ten problem:

1. **Aktualizacja sterowników:** Upewnij się, że wszystkie sterowniki, zwłaszcza te do karty graficznej, są zaktualizowane do najnowszej wersji. Często problemy z grami mogą wynikać z nieaktualnych sterowników.

2. **Zgodność systemu:** Sprawdź, czy Twój system operacyjny jest kompatybilny z grą. Możesz to zrobić na stronie producenta gry. Upewnij się również, że masz zainstalowane wszystkie niezbędne aktualizacje systemowe i pakiety redystrybucyjne, takie jak DirectX czy Visual C++ Redistributable.

3. **Tryb zgodności:** Spróbuj uruchomić grę w trybie zgodności. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonkę gry, wybierz Właściwości, a następnie zakładkę Zgodność. Spróbuj ustawić tryb zgodności na wcześniejszą wersję systemu Windows, np. Windows 7 lub 8.

4. **Pliki gry:** Sprawdź integralność plików gry. Jeśli korzystasz z platformy takiej jak Steam, możesz to zrobić, wybierając Właściwości gry, a następnie zakładkę Pliki lokalne i opcję Sprawdź spójność plików gry. Ta opcja sprawdzi, czy wszystkie pliki gry są w porządku i pobierze brakujące lub uszkodzone pliki.

Mam nadzieję, że któreś z tych rozwiązań pomoże Ci rozwiązać problem i będziesz mógł cieszyć się grą. Jeśli problem będzie dalej się pojawiał, napisz, a spróbujemy znaleźć inne rozwiązania. Powodzenia!

Back
Do góry