Pytanie związane z grafiką

• Thread starter Thread starter skorpion2014
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
S

skorpion2014

Gość
Heej witam

Mam gre zainstalowaną: Terminator 3. Mam taki problem - ponieważ że:
- kiepska jest grafika, pokazują się paski w grze, gra mi wolno chodzi jak i cała gra,
- dźwięk coś słychać lub wogóle,

Mój system:
win 7.

Jak polepszyć granie i/lub jakimś programem ???

Odpal grę z administratorem wraz z wyłączoną kompozycją pulpitu oraz wizualności w właściwościach. Jeśli to nie pomoże to zaznacz wszystkie rubryczki ale jeśli i to nie pomoże to później spróbuje Ci coś wykombinować.

P.S. - M3doza, co ma do rzeczy czy jest to oryginał?

TAK - to jest oryginalna gra i już wcześniej nick: M3doza o tym mnie pytał w tym temacie !

My nie zajmujemy się pomaganiem ludziom którzy piracą :)
Ale w twoim przypadku jeśli to oryginalna gra to nie wiem jaka może być przyczyna ;d

Spróbuj zainstalować najnowsze sterowniki do grafiki. Gry często nie chcą działać na sterownikach, które instalują się razem z systemem. Wejdź na stronę producenta karty graficznej i ściągnij najnowszą paczkę ze sterownikami. Jeżeli to nie pomoże, to może system się posypał i trzeba zrobić formata.

Masz zapewne 64 bitowa winde, wiec zmien koligacje procesora dla procesu gry lub postaraj sie odpalic gre w trybie zgodnosci z systemem 32 bitowym np. XP.

Windows 7 szczyci się w błedach przy starszych grach. Aktualizaja sterów grafiki i DX to podstawa, zgodność z win XP oraz sproboj oznaczyć żeby odpalało jako administrator i ewentualnie w rozdziałce 650x480 mi taka konfiguracja przy diablo 2 pomogła bo miałem negatyw na całym ekranie.

Windows 7 mam i 32 bit. Szczegóły systemu mojego jest pokazane poniżej w załącznikach. Mam zainstalowane aktualizacje i flash player najnowszy. Gra jest z pudełkiem i oryginalna ale w języku obcym.

Back
Do góry