Nowa produkcja CDP co sądzicie?

Matti

Administrator GamesBoard.pl
Członek Załogi
Administrator
[youtube2]http://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs&feature=youtu.be[/youtube2]
Czyżby Polska wchodziła na salony? Przyznam, że CDP poczuło wiatr w skrzydłach po sukcesie Wiedźmina i mam nadzieję, że to dobrze wykorzystają :P. Patrząc po komentarzach do Cyberpunk 2077 jest dobrze. Co o tym sądzicie?

Ciekawe co z tego wyjdzie. Póki co wszystko idzie w dobrym kierunku aby gra okazała się na prawdę fajna.

Bez większego znaczenia. Liczy się ostateczny produkt. Wszelkie zmiany jeśli mają pozytywny wpływ na grę = dobre zmiany.

No ja ciekaw jestem jak wyjdzie cała sytuacja teraz z tym serialowym Wieśkiem na platformie Netflix. Podobno szykuje się straszny gniot, ale ja trzymam kciuki i myślę, że będzie to mega dobry serial.

No ja ciekaw jestem jak wyjdzie cała sytuacja teraz z tym serialowym Wieśkiem na platformie Netflix. Podobno szykuje się straszny gniot, ale ja trzymam kciuki i myślę, że będzie to mega dobry serial.
Gorszych efektów od polskiej wersji nie zrobią więc będzie raczej średniak który przejdzie bez większego echa. Netflix ostatnio więcej produkuje gniotów niż wartościowych seriali.

Gorszych efektów od polskiej wersji nie zrobią więc będzie raczej średniak który przejdzie bez większego echa. Netflix ostatnio więcej produkuje gniotów niż wartościowych seriali.

Nie no jeżeli chodzi o netfla, to w sumie czasami trafią się jakieś perełki. Jeśli widzisz moje profilowe, a wiesz pewnie z czego one jest, to powiem Ci, że Stranger Things zawładnął moim umysłem. Mega dobrze wykonany projekt od A do Z. Chociaż ostatnio na 3 sezon ludzie zaczynają narzekać, ale w sumie dla mnie siadł idealnie.

Nie no jeżeli chodzi o netfla, to w sumie czasami trafią się jakieś perełki. Jeśli widzisz moje profilowe, a wiesz pewnie z czego one jest, to powiem Ci, że Stranger Things zawładnął moim umysłem. Mega dobrze wykonany projekt od A do Z. Chociaż ostatnio na 3 sezon ludzie zaczynają narzekać, ale w sumie dla mnie siadł idealnie.

Jeśli chodzi o netflix i ich produkcje to warto osobny temat na forum założyć bo polecimy za mocno :D
Oczywiście mają bardzo dobre produkcje ale w ciągu ostatnich lat na jedną dobrą przypada kilka beznadziejnych. Mam nadzieję, że CDP ze względu na stosunkowo niewielką liczbę produkcji będzie się mocno trzymało jakości.
O Cyberpunka jakoś za bardzo się nie boję, ale trzeba pamiętać, że Gwint to im nie wyszedł ;D

Back
Do góry