Zestaw Klawiatura+mysz

• Thread starter Thread starter LamerPL
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
L

LamerPL

Gość
Chciałbym abyście polecili mi zestaw Klawiatura+mysz, który byłby godny uwagi. Moje wymaganie to: Klawiatura ma być ergonomiczna a mysz jakaś dobra co bym nie musiał w CS ustawiać czułości na 20 :) Podawajcie najlepiej linki z zestawami. Dziękuje :)

Przepraszam zapomniałem dodać, tak się skupiłem na opisie oczekiwań 200zł :D

oj tam drogie, teraz mam klawiaturę za 90zł która już ledwo ciągnie a mam ją dopiero rok a mysz to tak jakbym miał tą z kulką i jako podkładkę papier ścierny. Więc aby mieć coś sensownego i godnego uwagi trzeba zapłacić zwłaszcza, że mam nowy komputer i chciałbym zakupić coś co będzie go godne :P

Haha, ja mam klawiere za 30zł już 2 lata, a mysz x7 (kosztowała mnie 50zł) dwa i pół roku :D
Ale jak chcesz dobry sprzęt to bierz myszkę którą matti podał, a co do klawiery to Ci nie pomogę zbytnio bo gówno się na nich znam. Na moje to nie ma co wyrzucać hajsu na klawiaturę.

payac napisał:
Haha, ja mam klawiere za 30zł już 2 lata, a mysz x7 (kosztowała mnie 50zł) dwa i pół roku :D
Ale jak chcesz dobry sprzęt to bierz myszkę którą matti podał, a co do klawiery to Ci nie pomogę zbytnio bo gówno się na nich znam. Na moje to nie ma co wyrzucać hajsu na klawiaturę.

dokładnie :)
i nawet z tym razerem payaca nie zbijesz w cysy pif paf paf paf :<

OGarr n Aifam napisał:
payac napisał:

dokładnie :)
i nawet z tym razerem payaca nie zbijesz w cysy pif paf paf paf :<
oj tam oj tam^^ Chodzi mi o wygodę, męczące jest machanie tą myszą w kółko żeby się okręcić -,- To może inaczej - myszka która ma dużą rozdzielczość i byłaby wielofunkcyjna tzn. do używania na co dzień i do gier a co do klawy to nic się nie zmienia ergonomiczna itd.

P.S widziałem tutaj już coś co bym kupił ;)

Może A4 Tech A4 Tech A4 Tech EVO XGame Oscar X748 Extra Fire USB?
Z tego co słyszałem to mysz jest naprawdę dobra, choc nie miałem okazji jej testować.
Co do klawiatury to może coś z Modecom'a? Posiadam klawiaturę tej firmy z dodatkowymi klawiszami do regulacji głosności no i muszę przyznać, że klawiatura niczego sobie.

RAZER DEATHADDER RESPAWN - jedna z lepszych obecnie mysz - gratuluję wyboru

jaką masz podkładkę ? co z tego że kupiłeś bugatti veyrona, jak na paliwo już nie starczyło...

Spokojnie podkładka będzie, bo się ślizgacze popsują i też mysz nie będzie działać na najwyższych "obrotach"

Back
Do góry