WWE 2K15 na PC nie uruchamia się

E

endurak51

Gość
Witam! Ostatnio zakupiłem WWE 2K15 na PC (a właściwie konto z 2K15 za 10 zł, tak tanio bo to jakiś sklep daje jedno konto wszystkim tyle że w trybie offline się gra i nic poza grą nie można na tym koncie robić) no i ściągnąłem. Próbuje ją włączyć, ale nie mogę, bo wyskakuje mi "nieznany błąd". Co mam zrobić? Dodam że gra niby jest na 64- bity a ja mam 32.

Nie odpalisz tej gry na 32-bitowym.

Podaj specyfikację komputera.

Generalnie potrzebujesz 64-bitowy system i procesor x64 żeby odpalić taki system.
Jeżeli masz odpowiedni procek to wystarczy zaopatrzyć się w 64-bitowy system.
Tutaj nie powinno być problemu wielkiego jeżeli masz np CD z windowsem, albo jakiegoś boot-drive'a.
Z tego co pamiętam przy instalacji można wybrać między 32, a 64-bitowym.
Upewnij się tylko co do tego procesora zanim to zrobisz.

Sugeruję powoli aktualizować kompa na 64bit / 8GB RAMu / 4-rdzeniowy procesor (jeżeli masz np dwu w tym momencie).
32 bity nie są idealne do grania, a mamy już w końcu 2016 rok.

Hej,
prawdopodobnie źródłem Twojego problemu jest konto z lewego źródła. Steam skutecznie walczy z "wypożyczaniem" kont. Piszę to z przekonaniem, że Twój komputer spełnia wymagania gry WWE 2k15. Żeby się jednak ku temu upewnić, musimy znać specyfikację Twojego komputera... o ile po prawie miesiącu zechcesz zajrzeć na swój temat ^^.

Co do 32 bitówek to WWE ci nie ruszy bo na starym złomie próbowałem odpalić i cóż... rak
Jeżeli by "Steam zabrał grę" automatycznie na profilu jest powiadomienie od supportu z podejrzeniem cdkeya, konta itp. że coś jest nie tak. Z automata usuwają wtedy grę. Tak jak napisał Ephixi to pomoże upgrade pcta.

Po 1. Nigdy nie kupuj gry tak tanio bo zawsze jest jakiś haczyk.
Po 2. Jeśli posiadasz 32-bitowy system to wiadomo że ci nie za działa.

Po 1. Nigdy nie kupuj gry tak tanio bo zawsze jest jakiś haczyk.
Po 2. Jeśli posiadasz 32-bitowy system to wiadomo że ci nie za działa.
Nie powiedzialbym. Wiele gier na 32 bitowce odpalalem gdy jest wymagana 62bit. To zalezy od wielu czynnikow

@GrapciooPL Nie odpalisz gry, która jest zrobiona tylko pod 64-bitowy system na 32-bitowym. Wiele gier działa na obu bo ma opcję instalacji 32 lub 64 bitowej wersji.

+ trochę odkop?

Witaj! Wygląda na to, że problem może wynikać z kilku kwestii:

1. **Zgodność systemu operacyjnego:** Skoro gra jest na 64 bity, a Ty masz system 32-bitowy, to może stanowić problem, ponieważ gra prawdopodobnie wymaga systemu 64-bitowego do działania. Aby uruchomić WWE 2K15, będziesz potrzebować systemu operacyjnego w wersji 64-bitowej. Niestety, w takim przypadku nie obejdziesz tej bariery bez zaktualizowania systemu.

2. **Błąd konta lub plików gry:** Skoro masz grę na koncie, które jest sprzedawane w taki sposób, może się zdarzyć, że pliki gry są uszkodzone lub niekompletne. Możesz spróbować ponownie pobrać grę, upewniając się, że wszystkie pliki zostały poprawnie zainstalowane.

Jeśli masz możliwość dostępu do systemu 64-bitowego, spróbuj zainstalować grę na takim systemie, aby sprawdzić, czy to rozwiąże problem.

Back
Do góry