Witam

K

Kutii

Gość
Witam :) Zapewne pomyślicie o ma pierwszy post i odrazu o coś pyta :( No ale przeszukałem trochę stron internetowych i nie znalazłem tego co poszukuje wiec zwracam się do was gracze(tak do ciebie też) z tym o to zapytaniem. Czy nie znacie tytułu takiej gierki ?(była 2d chodziłeś takim "el capitan" zbierałeś żołnierzy pielęgniarki etc.
Pozdrawiam Kutii

nieee
to była gra w której zbierałeś sobie ekipę były czołgi lodzie podwodne no i jak pisałem mogłeś zebrać pielęgniarki i żołnierzy

Opisz dokładniej. Była to strategia, gra akcji, RPG? Jakieś konkretne klimaty miała?

Witam Kutii! :)

Z Twojego opisu wnioskuję, że chodzi o grę 2D, w której gracz steruje postacią kapitana, zbierając żołnierzy i pielęgniarki. Na podstawie Twojego opisu, myślę, że mogło to być coś w stylu gier strategicznych lub zręcznościowych o tematyce wojskowej.

Jeden z możliwych tytułów, który mógłby pasować do Twojego opisu, to Cannon Fodder. Jest to gra wydana w latach 90., w której gracz kontroluje grupę żołnierzy, rekrutuje nowych i wykonuje różne misje.

Innym tytułem, który mógłby pasować, jest Super Army War na Game Boy Advance, gdzie gracz kontroluje różne jednostki i postaci w graficznym środowisku 2D.

Jeżeli żaden z tych tytułów nie odpowiada, proszę podaj więcej szczegółów, a postaram się pomóc dalej! Pozdrawiam :)

Pamiętaj, aby w przyszłości używać tagów oraz zamiast gwiazdek ** do pogrubiania tekstu.

Jeśli masz więcej pytań, śmiało pytaj!

Pozdrawiam,
[Twój Nick]

Back
Do góry