Witam

Mam pytanie, czy na takim sprzęcie da radę grać płynnie w fortnite? nawet na 640x480 na lowest?
Operating System
Windows Vista Home Basic 32-bit SP1
CPU
Intel Pentium E6500 @ 2.93GHz 60 °C
Wolfdale 45nm Technology
RAM
2,00GB Dual-Channel DDR2 @ 400MHz (6-6-6-18)
Motherboard
ASUSTeK Computer INC. P5KPL-AM IN/ROEM/SI (Socket 775) 47 °C
Graphics
ASUS VS197 (1366x768@60Hz)
1024MB NVIDIA GeForce 9400 GT (ASUStek Computer Inc) 63 °C
Storage
232GB Seagate ST3250318AS ATA Device (SATA) 41 °C
Optical Drives
TSSTcorp CDDVDW SH-S202N ATA Device
Audio
VIA High Definition Audio

Tyle to i ja wiem kolego, chodziło mi bardziej o to czy ktoś próbował już odpalić to na podobnym sprzęcie, pod uwage biorę też patche na ultralow detale.

To są wymagania minimalne. Gry najprawdopodobniej nawet nie uruchomisz, tym bardziej że wymagany jest Win7, a Ty (z jakiegoś powodu) masz Vistę.
I może wstrzymaj się z patchowaniem gry online. Nie wiem jak z Fortnite, ale takie modowanie może się skończyć banem.

Widzę że skopiowałeś spis swojego sprzętu z programu Speccy bo nawet temperaturę podałeś.

Jeśli nie to nadal za mało, to wejdź proszę na tą stronę: https://www.systemrequirementslab.com/cyri
Wpisz nazwę gry a następnie sprawdź czy spełniasz wymagania.
Dostaniesz pełną listę co jest nie tak, a co jest w porządku i według tego możesz się kierować.
Nie polecaj ludziom CYRI, ta stronka dalej nie potrafi w 100% poprawnie oszacować mocy podzespołów, przez co dostajesz mylne wyniki.

Nie polecaj ludziom CYRI, ta stronka dalej nie potrafi w 100% poprawnie oszacować mocy podzespołów, przez co dostajesz mylne wyniki.
Kurde, tego się nie spodziewałem. Był okres że sporo tytułów sprawdzałem tam i na tym się wzorowałem co mój złom uciągnie.
Porównywałem informacje z strony z danymi prawdziwymi i się pokrywały.
Tak czy inaczej, wydaje mi się że na pierwszy rzut oka strona da informację w czym jest problem. I dlaczego komp gry nie uruchomi.

Back
Do góry