Win 10

System na prawdę udany, Edge jest całkiem ok przeglądarką, chodzi wszystko sprawnie...

Tylko zepsuli sterowniki do Intela HD 4600, przez co nie mogę korzystać z hibernacji oraz uśpienia laptopa [zamiast tego teraz wyłączam tylko ekran... inaczej BSOD!]

Właśnie nie, mam problem z aktualizacjami na Windows 7 Ultimate, chodzi o to że wywala błędy po aktualizacjach zalecanych i takie nieobowiązkowe.. Próbowałem z Fix WU, nic. Próbowałem odinstalować historię WU, też nic. Nie wiem co mam zrobić :D
PS. Inne paczki z językami mi weszły, lecz nie mogę zainstalować paczki z językiem japońskim.

windows 10 naprawił wszystkie problemy z moim kompem normalnie czuję się wreścię jak na linuxię wszystko działa szybko komp uruchamia się 5/10 max 15 sec a nie 1 min XD

Mi się bardzo podoba wygląd całości :) Przesiadłem się z 7, bo 8 omijałem szerokim łukiem, ale widziałem u siostry na lapku jak to wygląda i powiedziałem sobie nigdy w zyciu win8. Bałem się, że 10 będzie podobna, ale ku mojemu zdumieniu jest naprawdę super :) Jeżeli ktoś jeszcze nie zaktualizował a ma możliwość to śmiało. Polecam, Piotr Fronczewski.

Mówiąc szczerze nie miałem przyjemności bądź nieprzyjemności testować nowego systemu kooperacyjnego.
Dla mnie z wyglądu przypomina win8, dlatego wychodziłem z założenia, że też będzie zbliżonydo niegopod względem wykonania i jakości.
Win 8 totalnie był słaby, 7 już była lepsza, udała im się. Zaś 10, nie wiem o niej wiele, wiem tyle, że główne menu wygląda całkiem przyzwoicie i obiecująco. Nadal mnie zastanawia tryb tableta posiadający win 10.

Tablet posiadający Windows 10 działa jak wolisz. Masz opcję włączenia/wyłączenia trybu tableta. W nim dolne przyciski zmieniają swój rozmiar, menu start uruchamia się pełnoekranowo i... Tyle.
Wygodniej np. mi posługiwać się na Acerze W3 zwykłym intefejsem - z menu start korzysta się równie wygodnie :)

Back
Do góry