Uparta Vista i brak uprawnień

N

ninja666

Gość
Problem mam niemały, bo mój ukochany system (który pewnie za niedługo zamienię na "pingwina", bo Windows mnie już wkurza) odmawia mi przeniesienia dosyć obszernego (bo mającego jakieś 5GB) folderu z muzyką. Jest on podzielony na mniejsze foldery z albumami. Gdy próbuję przenieść cały główny folder, czepia się, że nie mam dostępu do niego. Gdy próbowałem same foldery z albumami, też otrzymałem taką samą wiadomość. Problem polega na tym, że wg systemu jestem właścicielem wszystkich tych folderów, więc niemożliwym jest, bym nie miał do nich dostępu. Doradźcie, co mógłbym jeszcze zrobić, by móc przenieść te foldery, bo mnie już szlag trafia.

Ok, dzięki. Pomogło. Miejmy nadzieję jednak, że więcej takiego czegoś nie wymyśli ten OS.

ninja666 niestety to sa wady Windows Visty.Ten system to jest tak naprawde beta 7-demki.Jest on nie stabilny,wolny na wirusy nie do uzytku.Na przyszlosc polecilbym komputery jezeli chodzi o zakup z Windows Xp lub 7,8 bo Vista to jest przeszla beta 7 ktora zostala wydana by uzytkownicy w niej odkryli przyszla Stabilna 7-demeczke. :D

Ogólnie to na samym początku miałem pirackiego XP, ale potem przerzuciłem się na Vistę ze względu na to, że dostałem w prezencie oryginalną kopię.

Vista nie polecam .
W minecrafcie mam po 20 fps a na xp po 500 O.o
Ła ta fak is dis ? :D

Back
Do góry