To jest dopiero klawiatura!

Myszki też są wypaśne tej firmy. A ja właśnie dokonałem wczoraj zakupu klawiatury :D

Logitecha za 60zł :D Mi się tam podoba ma pokrętło zmiany dzwięku a o to mi głównie chodziło ;)

mom_please

Ale bym polamił na takiej w Lola :ooooo Kiedyś takie klawiatury będą po 100/200zł, bo wyjdą takie które będą kontrolować sterowanie poprzez podłączenie się do naszych myśli. Wiecie, takie usb w dupie i napitalasz <3

No klawiaturka przyznam zajebista, ale jednak nie widzę sensu wydawania na samą klawiaturę tyle, ile kosztuje komputer klasy "mocny średniak". Mniemam jednak, iż grać, to się gra na takiej zajebiaszczo.

Klawiatura jest booska,ale cena troche za droga :? .Ale coz wydawac tyle na klawiaturke jak mozna miec nowego kompa o srednim dzialaniu.Tak jak wspomnialem klawiatura megaa :D

Ktoś wie gdzie ją kupić? Opyle ją gdzieś za 2k i będę miał jeszcze zarobek <3
Ale przyznaję, że klawiaturka swoją klasę ma.Gdyby były takie w liceach,gimnazjach to by było coś :o
-Patrząc po polskich drogach:
polskadroga.jpg

,chyba nigdy nie będzie Polska posiadała takich klawiatur :lol:

MijamO napisał:
Ktoś wie gdzie ją kupić? Opyle ją gdzieś za 2k i będę miał jeszcze zarobek <3
Ale przyznaję, że klawiaturka swoją klasę ma.Gdyby były takie w liceach,gimnazjach to by było coś :o
-Patrząc po polskich drogach:
polskadroga.jpg

,chyba nigdy nie będzie Polska posiadała takich klawiatur :lol:
To foto z polski? ...nie sadzilem ze w polsce robia takie pasy zolte jedynie co to USA ale co do drog to A2 dalej nie dokonczona..tacy politycy rzadza :ugeek:

Jest to zrobione gdzieś na granicach polski, więc w Polsce wiele rzeczy jest możliwych. :mrgreen:

Back
Do góry