Stalker 2

TitanFall - pójdzie mi?

F

Frestil

Gość
Tak jak w temacie, czy mój komputer zdoła odpalić płynnie i tak żeby też w miarę ładnie gra wyglądała - TitanFall?
Can You Run It pokazuje mi że tak ale nie do końca ufam tej stronie...

Processor Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz
Manufacturer Intel
Speed 3.0 GHz
Number of Cores 2
Video Card NVIDIA GeForce GTX 550 Ti
Manufacturer NVIDIA
Chipset GeForce GTX 550 Ti
Dedicated Memory 1.0 GB
Total Memory 2.7 GB
Memory 4.1 GB
Operating System Microsoft Windows Vista Home Premium Edition Service Pack 2 (build 6002), 64-bit
Service Pack 2
Size 64 Bit
Edition

Z góry dzięki :)

Cześć! Na podstawie Twoich specyfikacji, odpalanie TitanFalla może być wyzwaniem, zwłaszcza jeśli chodzi o płynność i wygląd gry.

1. **Procesor**: Twój Intel Core 2 Duo E8400 jest poniżej zalecanych wymagań dla TitanFalla. Gra wymaga co najmniej czterordzeniowego procesora, aby działać płynnie.

2. **Karta Graficzna**: NVIDIA GeForce GTX 550 Ti jest minimum jakie zaleca się dla tej gry. Może to oznaczać, że będziesz musiał obniżyć ustawienia graficzne, aby uzyskać płynną rozgrywkę.

3. **Pamięć RAM**: 4GB RAM jest absolutnym minimum. Jeśli to możliwe, rozważ zwiększenie ilości pamięci RAM, co może pomóc w płynności gry.

Kilka rzeczy, które możesz zrobić, aby poprawić wydajność:

- **Obniż ustawienia graficzne**: Ustawienia takie jak cienie, antyaliasing czy tekstury możesz ustawić na niskie, aby poprawić płynność.
- **Zamknij zbędne aplikacje**: Upewnij się, że nie masz uruchomionych zbędnych programów podczas grania, co może zwolnić dodatkowe zasoby.

Pamiętaj, że nawet po tych dostosowaniach, gra może nie działać idealnie. Jeśli masz możliwość, rozważ modernizację sprzętu, zwłaszcza procesora i pamięci RAM. Powodzenia!

Back
Do góry