The Burning Crusade Film

D

D34th

Gość
Sam wpierw nie wierzyłem że to co znalazłem jest tym czym myślałem ale.. tak! Ludzie wykonali filmik , który powoli przeprowadza Nas przez największe wyzwania na World of Warcraft The Burning Crusade.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Serpentshrine Cavern siedzibe Lady Vashj i Jej sług - Hydross the Unstable , The Lurker Below , Morogrim Tidewalker , Fathom-Lord Karathress , Leotheras the Blind.

Tempest Keep siedzibe Kael'thas Sunstridera i Jego sługów - Al'ar , High Astromancer Solarian , Void Reaver.

Hyjal Summit miejsce ostatniej misji Warcrafta III Reign of Chaos gdzie zmierzamy się z adiutantami Archimonde - Rage Winterhill , Anetheron , Kaz'rogal , Azgalor i nim samym.

Black Temple siedziba władcy Outlandu Illidana i Jego sługów - High Warlord Naj'entus (nagi) , Supremus (demon) , Shade of Akama (dranei) , Teron Gorefiend (death knight) , Gurtogg Bloodboil (plugawe orki) , Reliquary of Souls (demoniczne esencje) , Mother Shahraz (demon) , The Illidari Council (krwawe elfy).

Taka jest kolejność instancji i bossów z jakimi zmierzają się bohaterowie podczas filmu. Przy krótkim opisie Black Temple w nawiasach przy imionach bossów chciałem podkreślić jakie rodzaje zastępów armii Illidan zrekrutował aby utrzymać Swoją pozycje - Władcy Outlandu.

Pozdrawiam D34th.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Back
Do góry