karaczan20
Użytkownik
Gra była chyba po polsku. Płyta była uszkodzona więc nie zajechałem w niej daleko i pamiętam jedynie początek. Jesteśmy albo księdzem, albo przyjacielem księdza, który ma coś zrobić, do kogoś zabrać? taki jeden przeklęty przedmiot - nie był on duży. Być może była to pieczęć, wisiorek, albo niewielki posążek. Zaczynamy w niewielkim pokoju, przeszukujemy szuflady i szafę. Kolorystyka brązowa - brązowe meble i podłoga. Wydaje mi się, że właśnie tam bierzemy ze sobą ów przeklęty przedmiot. Pamiętam z grafiki jakiegoś rodzaju pentagram - albo na okładce płyty lub w menu. Ten przedmiot był prawdopodobnie powiązany z biblijnymi demonami, z szatanem i tak dalej. W grze poruszamy się w sposób przypominający grę "Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder". Patrzymy z pierwszej osoby mając możliwość obracania kamery, klikając na około.
Dawno w to grałem, z dziesięć lat temu. Więc gra może być jeszcze starsza. Na początku czuć klimat niepokoju, trzeba się z jakiegoś powodu śpieszyć. Być może dostaliśmy na początku jakiś list, który nas przed czymś przestrzegał. Być może mamy ten przeklęty przedmiot zabrać do jakiegoś badacza lub egzorcysty.
Dawno w to grałem, z dziesięć lat temu. Więc gra może być jeszcze starsza. Na początku czuć klimat niepokoju, trzeba się z jakiegoś powodu śpieszyć. Być może dostaliśmy na początku jakiś list, który nas przed czymś przestrzegał. Być może mamy ten przeklęty przedmiot zabrać do jakiegoś badacza lub egzorcysty.