Stalker 2

Szukam Luźnej Gry na PS4

N

Narodowy12

Gość
Witam, właśnie ukończyłem Far Cry 5 na PS4. Gra absolutnie zdobyła moje serce "gejmera". Szukam Luźnej gry do pogrania bez napinki właśnie jak Far Cry 5. Kupiłem Hitmana lecz to rodzaj rozgrywki na której naprawdę trzeba się skupić i raczej to nie dla mnie. Mam w głowie kilka pomysłów takich jak Far Cry 4, Wiedźmin 3, Dying Light ale czekam na wasze propozycje. PS - Gra raczej musi być bardziej "realistyczna", współczesna. (W skrócie - żaden kosmos i żadne roboty) ;) Z góry dzięki za propozycje :)

Cześć! Skoro Far Cry 5 przypadł Ci do gustu, to myślę, że warto sięgnąć po Far Cry 4. Ma podobną swobodę działania i otwarty świat, co zapewnia luźną rozgrywkę bez zbytniej presji. Jeśli lubisz realistyczne, współczesne klimaty, to idealną propozycją może być również Dying Light. Znajdziesz tam dużo dynamicznej akcji i parkour, a osadzona jest we współczesnym świecie. To świetna gra do zabawy bez napinki, ale jednocześnie dostarcza mnóstwo adrenaliny. Mam nadzieję, że te propozycje przypadną Ci do gustu!

Back
Do góry