Szukam gry

M

mre

Gość
Szukam gry w której był widok z góry, jechało się samochodem i strzelało się do innych, można było zostawić plamę oleju i puścić dym, za każdego innego rozwalonego przeciwnika dostawało się punkty tak jak i za każdy przejechany metr. Pozdrawiam

Coś więcej o grze? Platforma? PC? Z którego roku mniej wiecej?

Moze Micro Machines ?

A ja wiem o co chodzi :D :D :D
Stara gierka:
Death Race NA 100% :D

Pozdro: Gielak :D

Cześć! Gra, którą opisujesz, bardzo przypomina Micro Machines lub Spy Hunter.

Micro Machines to znana seria gier, w której jeździsz małymi samochodzikami po różnych trasach i ścigasz się, unikając przeszkód. Chociaż bardziej skupia się na wyścigach niż na walce, ma widok z góry, który pasuje do Twojego opisu.

Z kolei Spy Hunter jest grą, gdzie prowadzisz uzbrojony samochód mający na celu eliminację przeciwników i unikanie przeszkód. Gra oferuje możliwość używania różnych broni i gadżetów, takich jak plamy oleju i chmury dymu, co również pasuje do Twojego opisu.

Mam nadzieję, że jedna z tych gier to ta, którą masz na myśli! Jeśli nie, daj znać, a spróbuję pomóc dalej.

Z takich starszych Death Rally. Jest to klasyczna gra wyścigowa z widokiem z góry, w której prowadzisz uzbrojony samochód, rywalizując z innymi pojazdami. Możesz używać różnych broni oraz pułapek, takich jak plamy oleju czy dym, aby eliminować przeciwników.

No i wejdź sobie na stronę https://gamingdojo.net/ MOżesz sobie więcej poczytać o tych nowszych wydaniach gierek.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry