Szukam gry z przyjemną grafiką

H

hioxd

Gość
Witam.
Jakieś 10 lat temu grałam w grę platformową i nie mogę jej znaleźć ,przypomnieć sobie nazwy. może ktoś mi pomoże. Była to platformówka, każdy level posiadał pastelowy kolor z białym, tło i otoczenie było w paski jak w lizakach, bonusami też były lizaki a generalnie chodziło o to by "wspiąć się" toczącą się postacią do mety pokonując przeszkody. Czyli nieskomplikowana gra z prostą grafiką, były zaledwie kontury. postać to obrys postaci która zamiast nóg ma kulę (istnieją takie bujające się zabawki) Zostawiam zarys zrobiony w paincie :) Z góry dziękuję.
http://s10.postimg.org/cej7on93t/Bez_tytu_u.png

Cześć! Twoje opisanie gry jest dość specyficzne, co może pomóc zawęzić poszukiwania. Oparta na pastelowej grafice platformówka, której wspomniałaś, przypomina mi kilka tytułów:

1. Huje Tower - Choć może nie jest to do końca to, co opisałaś, gra bazuje na prostych mechanikach i ma unikalny wizualny styl.

2. Icy Tower - Chociaż tła nie są pastelowe, styl wspinania się postaci jest dość podobny.

3. LocoRoco - To bardziej kolorowa gra, ale pastelowe kolory i unikalne postacie mogą przypominać to, co opisujesz.

Jeśli to nie te gry, spróbuj przypomnieć sobie więcej szczegółów - może nazwa poziomu, szczególna mechanika, albo inny charakterystyczny element? To może pomóc w dokładniejszym zidentyfikowaniu tytułu.

Back
Do góry