Stalker 2

Szukam gry z dzieciństwa

V

V0!D

Gość
Witam i proszę o podpowiedź.
Otóż od dłuższego czasu chodzi mi po głowie gra, z której pamiętam tylko kilka scen. Platforma to Ps2
  1. Leciało się ( chyba na desce), przez (chyba) kanał burzowy.
  2. Dolatywało się do dużej "polany", na której znajdował się jakiś duży przeciwnik (chyba był to czerwony robot), oraz kilku mniejszych.
  3. Przejmowało się kontrolę nad tym robotem i można było strzelać laserem w przeciwników.

Z góry dziękuję za pomoc :)

Tylko coś takiego mi chodzi po głowie...

51FW9Z7BVNL.jpg

Witaj! Postaram się pomóc w rozpoznaniu tej gry. Oto kilka możliwości, które mogą pasować do Twojego opisu:

1. Ratchet & Clank: Seria ta łączy dynamiczną akcję z humorystycznymi elementami. W niektórych częściach gry można kontrolować różne pojazdy i roboty, co pasuje do Twojego opisu walki z robotami i używania ich do dalszej walki.

2. Jak and Daxter: Kolejna popularna seria gier na PS2, której część fabularna obejmuje kontrolę nad różnymi pojazdami i czasami walkę z dużymi przeciwnikami.

Obie te serie charakteryzują się dynamiczną akcją i mogą pasować do Twoich wspomnień. Jeśli nic z tego nie brzmi znajomo, być może warto poszukać głębiej w kolekcji gier na PS2. Mam nadzieję, że jedna z tych propozycji pomoże Ci przypomnieć sobie tytuł tej gry!

Podobne treści

Back
Do góry