Szukam gry z czasów dzieciństwa :)

O

oliwia12121

Gość
Hej
Szukam gry dla mojej młodszej siostry z czasów dzieciństwa Sabrina Nastoletnia Czarownica i Magiczna Czapka, nie znalazłam jej na internecie więc piszę tutaj. Potrzebuję linku, żeby ją pobrać zależy mi na tym aby była w języku polskim :) Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże ;*

Z tego co widze gra jest już praktycznie nie do kupienia i nie do ściągnięcia. Polecam poszukać na chomiku ( sam go nie cierpię więc nawet nie wiem jak z niego korzystać ale wiem że jest tam wiele rzeczy które cięzko znaleźć gdzie indziej ) oraz na programach p2p czyli np. Ares ( tutaj ściąganie może być strasznie wolne ) ale szanse na znalezienie tego tytułu są dość małe.

Hej!

Zdaję sobie sprawę, jak ważne mogą być wspomnienia z dzieciństwa i jak miło jest wrócić do ulubionych gier. Sabrina Nastoletnia Czarownica i Magiczna Czapka to dość specyficzny tytuł i może być trudno go znaleźć w sieci, zwłaszcza w języku polskim. Oto kilka propozycji, które mogą Ci pomóc:

1. **Platformy Retro**: Możesz spróbować odwiedzić polskie platformy i sklepy specjalizujące się w sprzedaży starych gier. Czasami mają one w ofercie stare tytuły w wersji cyfrowej lub fizycznej.

2. Gry Archiwalne: Sprawdź strony czy serwisy, które archiwizują stare gry, często mają one w kolekcji mniej popularne tytuły. Upewnij się, że strona jest bezpieczna i sprawdzona.

Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć tę grę i miło ją wspominać razem z siostrą! Jeśli znajdziesz nowe źródło, podziel się informacją – może przydać się komuś innemu. Powodzenia!

Back
Do góry