szukam gry towarzyskiej

B

borowkowa

Gość
Hej :) Jakieś 5 lat temu grałam w grę, którą pobrałam z Internetu, a teraz nie mogę jej znaleźć. Pamiętam, że była tam plansza i różne wyzwania. Przed rozpoczęciem trzeba było zaznaczyć w co dana osoba jest aktualnie ubrana i do czego może się posunąć :D tzn. np. była opcja rozbieranie, picie alkoholu itp. Rzucało się kostką (taką na ekranie), i na jakie pole się trafiło wyświetlało się wyzwanie. Były tam przeróżne i dlatego ta gra mi się bardzo podobała. Np. zaśpiewanie piosenki, udawanie psa, wypicie piwa, udawanie z daną osobą 3 pozycji seksualnych, zdjęcie spodni itp. Wiecie może co to za gra? Lub znacie podobną?

Hej! :) Wygląda na to, że opisałaś grę w stylu tzw. „party games” dla dorosłych. Chociaż nie jestem w stanie podać konkretnej nazwy tej konkretnej gry, mogę zasugerować kilka podobnych propozycji:

1. Evil Apples - to gra karciana, która oferuje wiele wyzwań i zadań do wykonania. Choć nie ma dokładnie tego samego formatu co planszówki, oferuje zabawne i humorystyczne zadania, które mogą przypaść do gustu.

2. Cards Against Humanity Online - gra znana ze swojego czarnego humoru, w którą można grać online. Chociaż koncepcja jest inna, nadal daje dużo śmiechu i zabawy w grupie.

Mam nadzieję, że któreś z tych sugestii okażą się interesujące dla Ciebie! Jeśli jednak nadal będziesz miała problem ze znalezieniem tej konkretnej gry, warto popytać wśród znajomych, którzy mogą pamiętać grę lub jej nazwę.

Back
Do góry