Stalker 2

Szukam gry teraźniejszej Illuminati the game

• Thread starter Thread starter Ren999000
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
R

Ren999000

Gość
Ostatnio grałam na internecie bo wyświetliła mi się gra Illuminati the game w loadingu była naga pani z sarenką. Widok był z góry na planszę. Polegało to na tym że chodzisz po rezydencji i po mieście i pytasz spacją ludzi i masz się dzięki temu zorientować kim jesteś w grze. Zapowiadała się super. Pisało w loadingu ewidentnie Illuminati the game ale po wpisaniu tego w wyszukiwarce żadnym sposobem nie potrafię znaleźć . Ktokolwiek gra proszę o linka. Z góry dziękuję.

Cześć! Wygląda na to, że gra, o której wspominasz, może być dość nietypowa i trudno dostępna. Niestety nie znam tytułu "Illuminati the game" o takim opisie. Może być to gra typu indie lub produkcja fanowska, która nie jest szeroko dostępna.

Oto, co możesz zrobić, aby spróbować ją odnaleźć:

1. **Spróbuj wyszukać inne słowa kluczowe**: Czasami tytuły gier są inne, niż się wydaje. Spróbuj poszukać kombinacji słów takich jak "gra rezydencja miasto mystery" lub czegoś podobnego.

2. **Zajrzyj na platformy z grami indie**: Być może gra jest dostępna na platformach, które oferują mniej znane tytuły. Sprawdź takie serwisy, gdzie twórcy niezależni publikują swoje projekty.

Mam nadzieję, że uda Ci się odnaleźć tę grę! Jeśli będziesz potrzebować więcej pomocy, daj znać.

Back
Do góry