Szukam gry - MMO w stylu "Age of War"

Quatei

Użytkownik
Jak w temacie szukam MMO, w którym dwóch graczy walczy przeciwko sobie z wcześniej wybranymi przez siebie jednostkami (w menu, nie wiem, czy wszyscy mieli takie same jednostki lub się je zdobywało ze skrzyń itp.). Celem rozgrywki było zniszczenie bazy przeciwnika. Przypadkowo zobaczyłem filmik z tej gry, lecz zapomniałem poszukać tytułu.

Rozumiem, że szukasz gry MMO, w której gracze walczą przeciwko sobie, wybierając wcześniej jednostki, z zamiarem zniszczenia bazy przeciwnika. Oto kilka tytułów, które mogą pasować do Twojego opisu:

1. Clash Royale – To popularna gra mobilna, w której gracze zbierają karty przedstawiające jednostki i zaklęcia, a następnie używają ich do walki z przeciwnikami. Celem jest zniszczenie wież przeciwnika, w tym głównej wieży, co przypomina niszczenie bazy.

2. Minion Masters – To gra strategiczna, w której gracze wybierają jednostki i zaklęcia, aby zmierzyć się w szybkich bitwach. Celem jest zniszczenie bazy przeciwnika przy użyciu wcześniej wybranych jednostek.

Mam nadzieję, że jedna z tych propozycji jest tym, czego szukasz! Jeśli nie, daj mi znać, a spróbujemy znaleźć coś jeszcze.

Back
Do góry