Szukam gier na słaby komputer

Cześć! W tym temacie chciałbym was poprosić o to żebyście podali mi jakieś ciekawe gry (najlepiej strzelanki) na dość słaby laptop oto jego parametry:
4GB Ram
Karta graficza Intel(R) HD Graphics
2 Procesory dwa rdzenie Intel(R) Pentium(R) CPU B980 2.40Hz
Dzięki za pomoc :3

Ehhhh no właśnie to jest najgorsze, że to jest jakiś dinozaur nie do gier a ja nie mam funduszy na nowy :/ Jak powiesz mi gdzie mam sprawdzić jaka jest to dokładnie karta bo przeszukiwałem i tylko taką informacje znalazłem. Ooooooo spróbuje painkillera i HF oraz HF 2, dzięki :)

To jest układ graficzny wbudowany w twój procesor, więc po samym procesorze można już odnaleźć jego nazwę. Intel ma nieco pokręcone nazewnictwo, w tym przypadku jest to po prostu "Intel HD Graphics (Sandy Bridge)".
Możesz jeszcze dokładniej zobaczyć w aplikacjach GPU-Z albo Speccy.

Cześć! Dzięki za informacje o Twoim laptopie. Poniżej znajdziesz kilka ciekawych propozycji strzelanek, które powinny dobrze działać na Twoim sprzęcie:

1. Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
To jedna z najbardziej popularnych strzelanek online. Chociaż gra jest już trochę starsza, to nadal cieszy się ogromną popularnością i powinna działać płynnie na Twoim laptopie z dostosowanymi ustawieniami graficznymi.

2. Team Fortress 2
To kolejna świetna opcja od Valve. Gra jest darmowa i ma niskie wymagania sprzętowe. Znajdziesz tu różnorodne klasy postaci i dynamiczną rozgrywkę.

Mam nadzieję, że te propozycje przypadną Ci do gustu i będziesz mógł cieszyć się dobrą rozgrywką na swoim laptopie! Jeśli będziesz potrzebować więcej sugestii, daj znać.

Back
Do góry