Świetny program dla graczy !

D

d3v

Gość
Ostatnio natknąłem się na :

http://game-booster.softonic.pl/

Było dużo już takich programów boosterów, które tak naprawdę stawały się obciążeniem dla PC, no ale że ten wyszedł spod skrzydeł firmy Razer, która jest raczej uważana za wzór solidności i wykonania ( szczególnie jeśli chodzi o myszki komputerowe )

Dałem więc szansę temu produktowi i szczerze mówiąc, a raczej nie jest to efekt placebo, że program naprawdę działa i pomaga.

Filozofia jego jest prosta :

Program na poczatku automatycznie wyszukuje nam znane mu gry ( jako że nie zna wszystkich lub nei znajduje to częśc trzeba dodać ręcznie ) . Potem po kliknięciu na ikonke programu, Razer automatycznie włącza tą grę przez ten program.

A co ów program oferuje?

Przedewszystkim wyłącza częśc systemowych procesów które są niepotrzebne podczas grania, domyślnie również wyłącza kilka programów ( + można ustawić więcej, wszelakie pierdoły w zasobniku od adobe, office, programy niezwiązane z grami ), co testowałem narazie w przypadku gry Might and Magic Clash of Heroes, skróciło czasy ładowania się poziomów.

Polecam więc zainteresować się programem, oferuje on również deframentację danego katalogu z grą, chyba raczej mało kto ją robi ze względu na duży czas jaki trzeba poświęcić, więc zdefragmentowanie katalogów z ulubionymi grami powinno być w miarę szybkie i także pomóc w optymalizacji.

Dodatkowo, program pozwala na nagrywanie filmików i robienia screenów, można wrzucić do niego wszystkie nasze gry, co zaoszczędzi nam miejsca na pulpicie ( metodą przeciągnij i upuść ) oraz obsługuje w pełni steama ( czyli wykrywa kiedy w nic nie gramy na steam co powoduje przejście do trybu normalnego, a kiedy gramy ;) )

A wszystko za friko, wystarczy zarejestrować się poprzez program.

Po wyłączeniu gry, automatycznie przywraca aplikacje które wyłączył podczas naszego grania ;)

====

Niestey LOL nie dziala na nim ( program jest narazie w wersji beta )

Re: Odp: Świetny program dla graczy !

Game booster jest od jakiegoś czasu na licencji freeware.

Jak dla mnie program ten zwiększył wydajność tylko przy crysis 2

Wysłane z Samsunga Galaxy GT-I5510

Back
Do góry