Steam :c

B

Bujny :P

Gość
Witam! Mam problem dotyczący platformy Steam. Jest on potrzebny do odpalenia CoD MW3, lecz mi nie działa :<. Miałem nick RuDaQ, zmieniłem na Bujny : P (pomiedzy : P bez spacji) co widział bany i duchu, po czym wielokrotnie używałem a tu nagle - zła nazwa użytkownika lub hasło -.-. Kiedy naciskam, że chcę odzyskać konto, naciskam :
1.Nie znam nazwy użytkownika.
2. --|-- hasła.
I potem mam do wyboru :
1.Znam adres e-mail.
2.Znam kod produktu.
3.Nie znam żadnych z nich (ta opcja nic nie daje -.-)
Wybieram nr 2, ponieważ nie jestem pewny, czy dobrze wpisałem e-mail (lecz raczej dobrze -.-) - wpisuje, a tu nagle mi wyskakuje, że do posiadacza tego produtku wyślą e-mail'a... Bezsens...

Wiecie jak jakoś sensowniej odzyskać to konto?

a tu nagle mi wyskakuje, że do posiadacza tego produtku wyślą e-mail'a... Bezsens...
Bezsens jest w tym, że Ty widzisz w tym bezsens...
Jeżeli to jest twój produkt to wyślą ci pewnie hasło i login na konto email, lub chociaż jakieś powiadomienie :)

Właśnie, że pamiętam, ale mi już 3 dni nie przychodzi -.-

A dokładnie to co mam na GB -.-<br /><br />-- 12 gru 2011, 21:43 --<br /><br />
duchu65 napisał:
a tu nagle mi wyskakuje, że do posiadacza tego produtku wyślą e-mail'a... Bezsens...
Bezsens jest w tym, że Ty widzisz w tym bezsens...
Jeżeli to jest twój produkt to wyślą ci pewnie hasło i login na konto email, lub chociaż jakieś powiadomienie :)

Czytałeś wszystko? Nie zaznaczyłem, że znam e-mail -.-...

W takim razie masz lipton, nie znasz emaila nie masz konta :)
Tak ogólnie to trzeba mieć talent, ładować grę za 100 do konta steam gdzie nie zna się emaila, nie pamięta hasła i loginu

Gut Dzop

Ale ja wszystko znam ! ! ! Grałem na tym miesiąc i jakoś teraz mi wyskakuje, że złe.... -.-

Pamiętam ! Pamiętam !

Skoro jest źle to nie pamiętasz -.- sprawdzałeś czy nie użyłeś magicznego Kaps Loka lub kontrol+szift

duchu65 napisał:
Pamiętam ! Pamiętam !

Skoro jest źle to nie pamiętasz -.- sprawdzałeś czy nie użyłeś magicznego Kaps Loka lub kontrol+szift

Myślisz, że ja nie myśle? Przecież nie miał bym 3 dni CL włączonego O.o Ale może tak jak napisał payac, konto mi hacknęli. Poczekam, zobacze.

-- 13 gru 2011, 20:15 --

Postanowiłem założyć nowe konto i mam kilka pytań :
Czy jeśli je założę, będę mógł grać w CoD'a zarejestrowanego na innym koncie?
Jeśli tak, to czy lvl, staty itp. mi się zresetują?

PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDŹ ! ! !<br /><br />-- 13 gru 2011, 20:31 --<br /><br />Już nie ważne z tymi pytaniami.

Teraz nareszcie, gdy po ok. 20 próbach zalogowania, wyświetliło mi się, że jestem zawieszony i, że zwykle powody to uzyskanie dostępu do konta przez inną osobę lub problemy z płatnością (grę kupiłem w sklepie więc to raczej nie to)

ŁEEEEEEEEEEEEEEEEEE :(

Witaj! Rozumiem, że sytuacja może być frustrująca, ale spróbujmy znaleźć rozwiązanie. Oto kilka propozycji, jak możesz odzyskać swoje konto na Steam:

1. **Sprawdzenie adresu e-mail**
- Upewnij się, że używasz poprawnego adresu e-mail powiązanego z Twoim kontem. Jeśli masz więcej niż jeden adres e-mail, spróbuj zalogować się przy użyciu każdego z nich.

2. **Kontakt z pomocą techniczną Steam**
- Jeśli odzyskanie konta poprzez standardowe kroki nie działa, skontaktuj się z pomocą techniczną Steam. Przygotuj wszelkie możliwe dowody, że konto należy do Ciebie, np. historię transakcji, dane karty płatniczej użytej przy zakupach, lub inne szczegóły. Użyj opcji zgłoszenia problemu bezpośrednio na stronie wsparcia Steam.

Mam nadzieję, że któreś z tych rozwiązań pomoże Ci odzyskać dostęp do konta. Powodzenia!

Back
Do góry