Specyfikacja

zycieavo

Użytkownik
Witam wszystkich. Jestem nowy w pasji jaką jest gaming. Moja historia zaczęła się jakieś 3 lata temu od gry Neverwinter 1 Mass Effect 1 i Fallout 3 zakochałem się
oczywiście brak kasy spowodował ze lipa była ze sprzętem az wreszcie awans w pracy i zaczynam pasję
Moje pytanie kupiłem sprzęt (wyśniony upragniony, na taki max było mnie stać)
Acer Predator Helios 300
Procesor i7 8750H 6 rdzeni 12 wątków
RAM 16GB DDR4
Intel UHD 630
Nvidia GeForce GTX 1060 6GB
SDD 500 gb
HDD 1T

Generalnie Jestem z niego dumny Jest piękny. Pierwsza gra.... Mass Effect Andromeda (orginał oczywiście!!!!!)
Ultra detale chodzi bez zarzutów.
Moje pytanie
Co to jest wszystko warte ile czas będę mógł kupować gry bez patrzenia na minimalne wymagania i zastanawiania się czy mi pójdzie
Dodam jeszcze że kwota którą zapłaciłem jest dla mnie ogromna ….. nie każdy może być bogaty :-(
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
i bądzcie wyrozumiali

Kto przekonal Cie do zakupu Helios 300? Do gier esportowych wystarczy Ci na kilka lat. Nowe tytuły prawdopodobnie od nowego roku zaczną sprawiać problemy. Wiele zależy od tego na jakich detalach będziesz grał za jakiś czas. Parametry tego lapa są bardzo fajne ale tak jak wcześniej napisałem będziesz miał problem z utrzymaniem wysokich detali przy tytułach 2019+

Była to miłość od pierwszego wejrzenia. Poza tym według mnie Jest ładniejszy niż Lenovo legion Dell Inspiron lub Msi
Chociaż tego ostatniego tez brałem pod uwagę
Obecnie męczę Mass Effecta Andromedę i Wiedzmina 2
gry na ultra detalach chodzą płynnie
Jedynie można by się przyczepić do temperatury Przy Andromedzie Helios znacząco się nagrzewa Nie wiem czy to normalne

Attachments

• proc.webp
    proc.webp
    93,9 KB · Wyś: 60
Ostatnia edycja:
Back
Do góry