Słuchawki ?

S

ShakePLL

Gość
Co myślicie o słuchawkach NATEC HV55? Piszcie opinie jeżeli ktoś je ma ? Jakie polecacie słuchawki do 250zł?

Mało trwałe. Moje się zniszczyły po kilku tygodniach. Dźwięk gorszy niż w moich starych (Siberie v2 napewno w tej cenie kupisz). A jeśli już z Natec to natec hx66 mają dzwięk przestrzenny 7.1 i podłączasz je do usb więc nie musisz się martwić że kartę masz słabą. Kumpel je ma i chwali. Ja napewno już na tą firmę się nie skuszę.

To temat rzeka każdemu pasuje coś innego. Ciężko mi radzić ale logitech g400 (mają problemy z kablem) i ZOWIE EC1 eVo

W/g mnie lepiej kupić najtańszego XiFi'a i inne słuchawki niż te zintegrowane, jednak jakiś czas temu na lapku zacząłem korzystać z Xonara U3, potem zakupiłem xonara do blaszaka i różnica między SB a Xonarem jest ogromna!

Jeśli słuchawki to tylko z Creative. Jest to jedno z czołowych firm jeśli chodzi o taki sprzęt. Ja sam mam swoje już dobrych 5 lat i się nic nie psuje. Nie zamieniłbym na żadne inne. Te słuchawki ze strony euro wyglądają całkiem dobrze. Warto się nad nimi zastanowić i wszystko też zależy jaki budżet posiadasz.

Pracuję nad swoim nowym blogiem http://workpraca.bloog.pl/ - wszelkie uwagi mile widziane.

A co ze słuchawkami marki soundmagic? Cenowo wyglądają znacznie lepiej niż Zowie czy steelseriesy których cena spowodowana jest głównie marką. Fakt, że soundmagic nie mają mikrofonu ale można kupić dobre doczepiane za około 20-30złotych więc spoko interes

Back
Do góry