Słuchawki do 50 zł

R

Rhord

Gość
Witam ! ;D szukam więc słuchawek których cena wynosi maks. 50 zł, nie zależy mi na tym żeby miały mikrofon byle żeby miały dobrą jakość dźwięku, z góry dzięki za odpowiedź ;)

czy ja wiem. Lepiej poczekać kilka miesięcy, dozbierać trochę kasy i kupić sobie naprawdę dobre słuchawki a czasem można znaleźć coś fajnego po naprawdę okazyjnej cenie. Ostatnio widziałam Razer Orca wersja OEM tańsze o 50% a dla takich okazji warto wydać wiecej kasy niż marne 50zł

Niby tak ale aktualnie w ogóle nie mam słuchawek a przy sobie akurat te 5 dyszek mam

A możecie wrzucić jakieś linki lub nazwy dobrych słuchawek bo obecnie poszukuje jakiś nausznych w rozsądnej cenie i z dobra jakością dźwięku.

Odradzam te powyższe o ile słuchasz muzyki i nie kręci Cie popierdziawka słyszana z słuchawek.

Co gier i muzyki najlepsze do 200zł są :

Creative Labs AURVANA LIVE

które często jakością dzwięku walą na łeb słuchawki 2-3x krotnie droższe, dobrze jednak mieć w miarę porządną kartę dzwiękową do tego ( przynajmniej jakąś porzadną zintegrowaną, a nie najgorsze g*** z taniego laptopa )

Ned0 napisał:
@Alfi
Ja mam zamiar sobie kupić takie
http://www.morele.net/sluchawki-creativ ... 01-138470/
Bardzo dużo pozytywnych opini + creative :D
najtańsza gamingowa kupa dla 'pro' graczy

a co masz na myśli pisząc + creative? Jasne, gdybyś kupował głośniki, odtwarzać, kamerę czy kartę dźwiękową to może i firma jest w tym dobra. Ale słuchawki do grania kup od takiej firmy która robi sprzęt dla graczy (ew. naprawdę ktoś kto się zajmuje głównie słuchawkami).
Lipne słuchawki, firm z innych branż za sam dopisek 'dla graczy' mają pewnie zwiększoną cenę o 1/3 -.-

edit/ Nedo jeśli chcesz kupić słuchawki do 200zł załóż osobny temat bo ten jest do 50 :)

Mikrofon można esperanzy kupić za 8zł na allegro i idealnie pasuje do każdego kabla bo jest na wsuwke. Odradzam zalmana do tych słuchawek bo słabo się trzyma.

Back
Do góry