Słuchawki dla graczy do 300zł?

Cześć!

Chcę kupić sobie słuchawki dla graczy do około 300zł. Polecacie jakieś? Zastanawiałem się między SteelSeries Arcitc 3 a Kingston HyperX Cloud. Które lepsze? Może SteelSeries Siberia v2? Może jakieś inne? Widziałem że są podobne tematy, ale raczej są juz starsze, więc i słuchawki są nowsze :).

Pozdrawiam.

HyperX Cloud to tutaj absolutnie najlepszy wybór, nie masz czego dalej szukać. Arctis 3 to pewna alternatywa, ale i tak odstają nieźle od Cloudów. Siberia v2 dupy nie urywają (są też tańsze, ale nawet i za dwie stówy to średni wybór), a Genesis w tym zestawieniu to już w ogóle śmiech :D
Wiedz tylko, że słuchawy do gamingu są... do gamingu. Do słuchania muzyki są średnie, choć HyperX Cloud są jednym z bardzo nielicznych wyjątków.

Ostatnia edycja:
Ja teraz kupiłem sobie Logitechy G231 i jestem zaskoczony ich jakością, dorwałem je przedwczoraj w Saturnie na promocji, do tej pory ograłem CS:GO, Wiedźmina, Overwatcha i trochę muzyki posłuchałem - zaskakująco dobre i wygodne. Więc jak coś to spokojnie imo można brać (szczególnie, że są tańsze niż hyperx)

Back
Do góry