Rust- Pamięć nie może być Written

D

damian1238

Gość
Witam. Po formacie zainstalowałem wszystkie sterowniki do karty jak i do płyty i wszystkiego. Gdy próbuje włączyć moją ulubioną gre a mianowicie Rust, wyskakuje coś takiego:
------------------------
Instrukcja spod 0x77bad036 odwołuje się do pamięci pod adresem
0x00000008. Pamięć nie może być written.

Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji
------------------------
Nie wiem kompletnie o co tu chodzi, specyfikacja mojego kompa:
Karta R9 280x 3GB
Procek I5 4460 3.2ghz
8GB RAM
Płyta B85M-D3H
Zasilacz 530W

Pisałem już na tylu forach i nikt nie ma rozwiązania na ten syf, to może tu mi ktoś pomoże to rozwiązać :X

- Jaki masz teraz system?
- Co próbowałeś? Uruchamiałeś jako administrator? Weryfikowałeś pliki gry na Steamie?
- Sterowniki do karty, jak rozumiem, pobrałeś ze strony AMD?

Tego typu problemy czasem ciężko rozwiązać... Spróbuj czy cokolwiek na tej stronce ci pomoże: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-uohk-5653&l=polish
Naprawiło sie, przy resetowaniu kompa było jakieś konfigurowanie dodatku Service Pack ( który bodajże był problemem bo po skonfigurowaniu gra działała ).

Nie ma za co, poinformuj innych którzy mają ten problem że pewnie coś z service packiem lub uszkodzonym RAM-em

Witaj! Rozumiem, że masz problem z uruchomieniem gry Rust po formacie i instalacji wszystkich sterowników. Postaram się pomóc.

Oto kilka możliwości, które warto sprawdzić:

1. Aktualizacja systemu:
- Upewnij się, że masz zainstalowane wszystkie aktualizacje systemu Windows. Czasem brakujące aktualizacje mogą powodować problemy z działaniem aplikacji.

2. Konflikt sterowników:
- Mimo że zainstalowałeś wszystkie sterowniki, możliwe, że któryś z nich nie jest kompatybilny lub jest uszkodzony. Spróbuj:
- Zaktualizować sterowniki karty graficznej do najnowszej wersji ze strony producenta.
- Sprawdzić, czy nie ma nowszych wersji sterowników do płyty głównej i innych komponentów.

3. Weryfikacja plików gry:
- Jeśli korzystasz z platformy Steam, możesz zweryfikować integralność plików gry:
- Przejdź do biblioteki gier.
- Kliknij prawym przyciskiem myszy na Rust.
- Wybierz "Właściwości" > "Pliki lokalne" > "Sprawdź spójność plików gry".

Wprowadzenie powyższych kroków może pomóc w rozwiązaniu problemu. Daj znać, czy którakolwiek z tych wskazówek okazała się pomocna, lub czy problem nadal występuje.

Back
Do góry