S Sylwek150c Gość 14 Lip 2011 #1 Osoba wyżej zadaje osobie niżej pytanie. Odpowiadamy TAK lub NIE. Czy zawsze nie nienawidziles GamesBoard?
Osoba wyżej zadaje osobie niżej pytanie. Odpowiadamy TAK lub NIE. Czy zawsze nie nienawidziles GamesBoard?
inu Administrator GamesBoard Członek ekipy Administrator 16 Lip 2011 #8 tak masz małego, białego kotka ?
D Don Quatro Mistrz klawiatury 16 Lip 2011 #10 ... battle będzie smutno.... ^^ A jest odpowiedź mam zamiar spróbować ? :P Jest Ci zimno ?
inu Administrator GamesBoard Członek ekipy Administrator 17 Lip 2011 #11 za kotka policzę się z nim we wtorek :D i nie ma takich odp! NIE masz konto na facebooku?
M Maggie26 Gość 17 Lip 2011 #17 dorosłość to stan umysłu, nigdy nie byłem i nie będę "dorosły" Czy lubisz nie spać do 4 nad ranem i czekać aż wstanie słońce.
dorosłość to stan umysłu, nigdy nie byłem i nie będę "dorosły" Czy lubisz nie spać do 4 nad ranem i czekać aż wstanie słońce.
N Nie! Gość 18 Lip 2011 #19 Tak. (ale rzucam od 6 lat ;]) hmmmmmmmyyyyyy czy juz miałes współżycie seksualne ;p ????????????????????????????????????????????
Tak. (ale rzucam od 6 lat ;]) hmmmmmmmyyyyyy czy juz miałes współżycie seksualne ;p ????????????????????????????????????????????
inu Administrator GamesBoard Członek ekipy Administrator 19 Lip 2011 #20 dlaczego nikt nie odpowiedział na to pytanie xdd ja mówię tak! Czy masz lewą stopę większą od prawej?
dlaczego nikt nie odpowiedział na to pytanie xdd ja mówię tak! Czy masz lewą stopę większą od prawej?