Program do ukrywania IP - dobry program...

H

Hirutaro

Gość
Witam wszystkich, no więc potrzebuję programu do maskowania adresu IP.
Używałem:
Hide My IP - kompletnie mi nie odpowiada, strasznie muli, w dodatku jakimś cudem po zainstalowaniu wyskoczył komunikat, że zdążyłem już wykorzystać swój trial.
Hotspotshield - nie przypadł mi do gustu.
FreeVPN - też nie polubiłem.
Hide IP NG - kompletna porażka, nawet nie chce się zainstalować, bo usługa nie obejmuje mojego kraju...
Easy Hide IP - zakochałem się, ale ... 3 dni trialu skończyły się koszmarną rozłąką.

Podam zatem cechy, które powinien posiadać taki program by choć w drobnym stopniu spełnić moje oczekiwania:
-kilka rodzajów IP. Tzn. Głównie UK i USA, miło byłoby mieć Hiszpanię, Holandię, Niemcy. Niestety pewnie będę musiał zadowolić się tym co mi podeślecie.
Zależy mi w dużej mierze na UK ew. USA.
-usługa premium nie powinna zbytnio ograniczać funkcji programu, chyba w przypadku FreeVPN tak było. Większość IP zablokowana dla zwykłego usera,
-znośny ping, przy Hotspotshieldzie nie dało się załadować strony bez stalowych nerwów. Po kilku takich wyskokach użyłem deinstalatora i kilku niemiłych słów w odniesieniu do jakości usługi ^^

Program potrzebny mi do oglądania filmów, przeważnie do 30 sec, czasem do 4 minut.
Jestem już naprawdę zmęczony. Szukałem, kopałem, instalowałem i przeżywałem zawód po zawodzie.

Payacu! To nie jest informacja, której bym nie słyszał. Jednak uważam program za trochę wygodniejsze rozwiązanie.
Oczywiście ... diabeł tkwi w szczegółach jak choćby w tym, że większość cracków nie działa, a banda debili wrzuca takie ,,fake cracki" po to, żeby zaliczyć sobie pobrania na hotfile itd.
Znowu szybkość programu i jego możliwości. W większości jest mało IP...
Niestety ... nie umiem posłużyć się proxy. To taki wstyd. Nie próbowałem ich. Jestem typem leniwca, chciałbym mieć wszystko na tacy, z ładnym interfejsikiem itd. no niestety nie da się. Jakoś niespecjalnie mam ale jeśli proxy mają dać mi możliwość wykonywania swojego zajęcia, to jakoś to przełknę.
Używam firefoxa, z tego co wiem proxy można stosować w przeglądarce i bezpośrednio w systemie przez panel sterowania.
Przy okazji ... możesz mi powiedzieć czy to prawda, że proxy czasem są feralne i potrafią działać po kilka minut?

Ja Ci powiem z doświadczenia że lepiej się sprawdza proxy , które jest o niebo fajniejsze i wygodniejsze w obsłudze.

http://www.vidproxy.com jest najlepsze moim skromnym zdaniem + ma coś co mało innych oferuje mianowicie połączenie SSL (ta kłódeczka) które poprawia bezpieczeństwo.

@EDIT - instrukcja obsługi

1.Wchodzisz na www.vidproxy.com

2.Klikasz tą kłódkę

3.Na dole wpisujesz adres strony/filmu czy czego tam Ci trzeba.

Powodzenia :D

bany napisał:
Ja Ci powiem z doświadczenia że lepiej się sprawdza proxy , które jest o niebo fajniejsze i wygodniejsze w obsłudze.

http://www.vidproxy.com jest najlepsze moim skromnym zdaniem + ma coś co mało innych oferuje mianowicie połączenie SSL (ta kłódeczka) które poprawia bezpieczeństwo.

@EDIT - instrukcja obsługi

1.Wchodzisz na http://www.vidproxy.com

2.Klikasz tą kłódkę

3.Na dole wpisujesz adres strony/filmu czy czego tam Ci trzeba.

Powodzenia :D

Dzięki za chęci, ale to tak w tym przypadku nie działa ^.^
To nie filmy z YT, tzn. z YT, ale są na stronie.
Moim celem jest wypełnianie reklam polegających na oglądaniu filmów (kiedy robię ankiety, dostaję mocnej nerwicy. Wolę ciułać po 1 punkciku, który jest w 100% pewny, zamiast robić reklamę za 3-10 punktów, która przeważnie nigdy nie jest naliczana.
Sprawa wygląda tak: wchodzę na stronę, otwieram odpowiednią podstronę, tam jest takie okienko i w nim przełączam się między reklamodawcami. Już bezpośrednio w tamtym miejscu wykonuję reklamy i oglądam filmy.

Widzę że szanowny kolega moderator siedzi w e-zarabianiu w tym przypadku Paid 2 Yt :P Lepsze są HYIP'y :D

Sorry za offtop

bany napisał:
Widzę że szanowny kolega moderator siedzi w e-zarabianiu w tym przypadku Paid 2 Yt :P Lepsze są HYIP'y :D

Sorry za offtop

:> o tym sposobie zarabiania nie słyszałem, ale jest chyba dosyć marniutki. Wolę auto surfy, choć brak mi cierpliwości.
Jeśli możesz napisz na PW o tych HYIPach.

Oglądanie filmików potrzebne mi do realizowania reklam PlaySpanu/sponsorów developerów gier w które gram :)

@Edit
Próbowałem z proxy. Efekt to czysta marnota i bieda. Żadne nie zadziałało. Potem ściągnąłem dodatek do firefoxa ,,foxy proxy" i dalej bez efektu. Tzn. jedno działało, ale jakoś ... błędnie. Wczytując stronę pojawiało się co innego. Jakobym nie miał do niej dostępu.

Back
Do góry