J JokerHard Gość Listopad 15, 2011 #1 Powiedzcie mi jaki jest najlepszy jest program do nagrywania filmików z Pulpitu, gry oraz z kamerki ... Pomóżcie pliska.........
Powiedzcie mi jaki jest najlepszy jest program do nagrywania filmików z Pulpitu, gry oraz z kamerki ... Pomóżcie pliska.........
P payac Użytkownik 5 10 5 1 Listopad 15, 2011 #2 Z pulpitu to HyperCam2, z gry Fraps, kamerki nie ogarniam.
J JDabrowsky Gość Listopad 15, 2011 #4 Najlepszy jest fraps i nie ma już nic ciekawszego. Chodzi Ci o livestreama czy nagrania np. na jutube? HyperCam jest słaby.
Najlepszy jest fraps i nie ma już nic ciekawszego. Chodzi Ci o livestreama czy nagrania np. na jutube? HyperCam jest słaby.
J JokerHard Gość Listopad 15, 2011 #6 Vane napisał: Najlepszy jest fraps i nie ma już nic ciekawszego. Chodzi Ci o livestreama czy nagrania np. na jutube? HyperCam jest słaby. Kliknij aby rozwinąć... Zależy mi na youtube.pl
Vane napisał: Najlepszy jest fraps i nie ma już nic ciekawszego. Chodzi Ci o livestreama czy nagrania np. na jutube? HyperCam jest słaby. Kliknij aby rozwinąć... Zależy mi na youtube.pl
Matti Administrator GamesBoard.pl Członek Załogi Administrator 10 5 30 20 15 40 40 10 2 20 10 5 1 Listopad 15, 2011 #7 tylko fraps :) jeszcze do niego ci się mocny komputer przyda bo inaczej zapomnij o filmikach hd
J JokerHard Gość Listopad 17, 2011 #8 Matti napisał: tylko fraps :) jeszcze do niego ci się mocny komputer przyda bo inaczej zapomnij o filmikach hd Kliknij aby rozwinąć... Mam już nawet bardzo dobry hehe...
Matti napisał: tylko fraps :) jeszcze do niego ci się mocny komputer przyda bo inaczej zapomnij o filmikach hd Kliknij aby rozwinąć... Mam już nawet bardzo dobry hehe...