Witam.
Otóż mam problem z Wieśkiem a mianowicie po jakimś czasie jak gram monitor traci sygnał z kartą przez co mam czarny ekran (gra działa dalej)
po kliknięciu raz guzika do włączenia kompa ekran pojawia się i tak mam co jakiś czas. Ktoś wie czego może być przyczyna lub jak to naprawić?
Dodatkowe inf.
Kiedyś jak podkręciłem kartę przez XTREME GAMING ENGINE to tak samo mi się działo w lolu i innych grach ale po czym cofnąłem do starych ustawień to problem zniknął aż do czasu kiedy zainstalowałem wiecha(jak na razie tylko z wiechem mam ten problem).
Specyfikacje pc:
płyta główna = gigabyte ga -h110M-S2H
Procek = i5-6500 3.2ghz - 3.6ghz
karta = Gigabyte gtx 1060 6 gb ddr5
ramy = 1x 8gb hyperx ddr4 2133
zasilacz = be quiet power b8 550w
obudowa = zalman z11 plus
adapter pc > monitor = art display port
Otóż mam problem z Wieśkiem a mianowicie po jakimś czasie jak gram monitor traci sygnał z kartą przez co mam czarny ekran (gra działa dalej)
po kliknięciu raz guzika do włączenia kompa ekran pojawia się i tak mam co jakiś czas. Ktoś wie czego może być przyczyna lub jak to naprawić?
Dodatkowe inf.
Kiedyś jak podkręciłem kartę przez XTREME GAMING ENGINE to tak samo mi się działo w lolu i innych grach ale po czym cofnąłem do starych ustawień to problem zniknął aż do czasu kiedy zainstalowałem wiecha(jak na razie tylko z wiechem mam ten problem).
Specyfikacje pc:
płyta główna = gigabyte ga -h110M-S2H
Procek = i5-6500 3.2ghz - 3.6ghz
karta = Gigabyte gtx 1060 6 gb ddr5
ramy = 1x 8gb hyperx ddr4 2133
zasilacz = be quiet power b8 550w
obudowa = zalman z11 plus
adapter pc > monitor = art display port