Problem z Symulatorem Farmy 2013

S

SomeFUN

Gość
Witam, otóż gdy włączam grę działa bezproblemowo, jednak po pewnym czasie gra zacina się i wyłącza... Jest napisane "aplikacja agrarsimulator2013.dll została zamknięta". Grę mam w 100% legalną, tylko instaluje ją już któryś raz na moim komputerze i teraz nie karze mi wpisywać numeru seryjnego... O co chodzi ? Proszę o pomoc :)

Witam,

Zdaję sobie sprawę, że problem z grą może być frustrujący. Postaram się pomóc w rozwiązaniu tego problemu. Oto kilka rzeczy, które możesz spróbować:

1. Sprawdzenie integralności plików gry:
Jeśli korzystasz z platformy takiej jak Steam, spróbuj zweryfikować integralność plików gry. Może to pomóc w naprawieniu uszkodzonych plików. Wejdź w bibliotekę gier, kliknij prawym przyciskiem myszy na grę, wybierz „Właściwości”, a następnie „Pliki lokalne” i „Sprawdź spójność plików gry”.

2. Aktualizacja sterowników:
Upewnij się, że wszystkie Twoje sterowniki, zwłaszcza karty graficznej, są zaktualizowane. Możesz to zrobić poprzez oprogramowanie producenta karty graficznej, takie jak GeForce Experience dla kart NVIDII lub Radeon Software dla kart AMD.

3. Plik agrarsimulator2013.dll:
Możliwe, że plik agrarsimulator2013.dll jest uszkodzony lub brakuje go. Najpierw spróbuj reinstalować grę. Jeśli to nie pomoże, zaktualizuj lub pobierz ponownie ten plik z oficjalnego źródła, jeśli jest dostępny na stronie producenta gry.

Mam nadzieję, że powyższe kroki pomogą rozwiązać problem. Jeśli nadal będziesz miał trudności, napisz proszę, a postaram się zaoferować bardziej szczegółową pomoc.

Pozdrawiam!

Back
Do góry