Problem z spolszczeniem do mafi 2

C

Chipsu

Gość
Zakładam ten wątek, gdyż mam problem, mianowicie chodzi o spolszczenie, które nie pasuje pod mój typ systemu. Posiadam win 7 64bit. Po pobraniu łatki do mafi 2, wyskakuje błąd , że nie obsługuje ona win 7 64bit. Ma ktoś może link gdzie znajdę takie spolszczenie, które działa na win 7 64bit? Szukając po google nie znalazłem nic.

Rozumiem, że masz problem ze znalezieniem spolszczenia do gry Mafia II, które działa na systemie Windows 7 64-bit. Oto kilka propozycji, które mogą Ci pomóc:

1. **Sprawdź oficjalne strony**: Zajrzyj na stronę producenta lub dystrybutora gry. Często mają sekcje pomocy technicznej lub wsparcia, gdzie można znaleźć dodatki takie jak spolszczenia. Pamiętaj, aby upewnić się, że są one kompatybilne z Twoją wersją systemu.

2. **Aktualizacja systemu i gry**: Upewnij się, że zarówno Twój system operacyjny, jak i gra są aktualne. Czasami aktualizacje mogą rozwiązać problemy z kompatybilnością.

3. **Społeczność graczy**: Dołącz do grup lub forów skupiających się na grze Mafia II. Inni graczy mogą mieć sprawdzone linki lub porady dotyczące działających wersji spolszczeń na Windows 7 64-bit.

Mam nadzieję, że te sugestie okażą się pomocne! Jeśli masz dodatkowe pytania, śmiało pytaj.

Back
Do góry