Problem z R.U.S.E

T

TrevixPL

Gość
Witam.
Mam problem z grą R.U.S.E gra staje na małym ekranie początkowym i może ładować się w nieskończoność.
Posiadam nowy komputer,na starym wszystko chodziło...
Podejrzewam że coś jest zgrane w Steam Cloud.
Robiłem też 2x reinstal,niestety bezskutecznie...
Co polecacie zrobić w tej sytuacji?

Reinstall steam , aktualizacja directX i sterowników graficznych , być może czyszczenie kompa... W najgorszym razie format...
Podaj bebechy twojego pc,ta :)

Witam!

Rozumiem, że masz problem z grą R.U.S.E., która zatrzymuje się na ekranie początkowym. Zdarza się, że nowe komputery mogą mieć trudności z uruchamianiem starszych gier. Oto kilka sugestii, które mogą pomóc:

1. Aktualizacja sterowników: Upewnij się, że masz zainstalowane najnowsze sterowniki do karty graficznej. Czasami starsze wersje mogą być przyczyną problemów z działaniem gier.

2. Sprawdzenie ustawień Steam Cloud: Spróbuj wyłączyć synchronizację z chmurą Steam dla R.U.S.E. Czasem synchronizacja plików zapisanych w chmurze może powodować konflikty. Możesz to zrobić, klikając prawym przyciskiem myszy na grę w bibliotece, wybierając "Właściwości" i w zakładce "Ogólne" odznaczając opcję Steam Cloud.

Mam nadzieję, że któraś z tych sugestii pomoże. Jeśli problem będzie się utrzymywał, daj znać, a spróbujemy znaleźć inne rozwiązanie. Powodzenia!

Back
Do góry