Problem z myszką.

P

Polly.

Gość
Otóż wczoraj zainstalowałam nowsze sterowniki do karty graficznej + lol, wszystko cacy, myszka chodzi itp. Nagrałam się w lola i włączam csa. Gram sobie gram i nagle mycha zachowuje się jakby miała sensitive 1... I tak tnie ciągle. Wychodzę, robię coś na kompie to normalnie działa. A problem pojawia się za każdym razem jak gram w cs obojętnie na jakim serwie.. Moje pytanie - what's happend ?
Dodam, że ustawień nie zmieniałam i wszystko jest dobrze tak jak było..

Może należałoby wyłączyć akceleracje myszy? Spróbuj jeszcze zmienić priorytet w menadżerze zadań podczas gry.

Hmm.. trochę pogrzebałam w opcjach i wydaje mi się że jakby lepiej działa myszka ale z kolei teraz pojawiają mi się niesamowite lagi przy pingu ~50. W sumie to tak w równych odstępach czasu mnie tnie, wszystkie napisy znikają z ekranu i pojawia się w prawnym górnym rogu czerwony napis "Warning cl_flush coś tam coś tam"...

Zdaj raport jak to zrobisz i napisz czy działa. Jak nie pomoże to najwyżej jeszcze pomyślimy. ;)

Mnie lagowało przez trzy dni bo mi się aktualizacja pobierała od steama :D Tak cs_flush jest od neta a więc albo reinstal albo przynajmniej usuń cfg.

W sumie cfg usuń ale nie wiem po co. :D

wpisz net_graph 3, pojawia Ci się numerki po prawej stronie na dole. Jeśli skaczą fpsy podczas gry to spróbuj fps_max 101 , developer 0.

AIFAM napisał:
wpisz net_graph 3, pojawia Ci się numerki po prawej stronie na dole. Jeśli skaczą fpsy podczas gry to spróbuj fps_max 101 , developer 0.

+ zmień priorytet steam.exe z "normalny" na "niski". Gdzie to się robi?
Menedżer zadań -> Zakładka "Procesy" -> wyszukaj "steam.exe" -> dajesz na to PPM -> Ustaw priorytet -> "Niski" -> "Tak"

Dobra spróbuje w domu w piątek to zrobić ; p<br /><br />-- 15 gru 2011, 16:23 --<br /><br />
payac napisał:
AIFAM napisał:

+ zmień priorytet steam.exe z "normalny" na "niski". Gdzie to się robi?
Menedżer zadań -> Zakładka "Procesy" -> wyszukaj "steam.exe" -> dajesz na to PPM -> Ustaw priorytet -> "Niski" -> "Tak"
Nic nie pomaga, wchodzę na serwer, ścina mnie -> ping 300 a nic nie mam włączonego oprócz csa.. Zauważyłam, że większość gier, które zainstaluje to właśnie mi się ścinają jak cholera, np cod mw2 nie ścinał mi wtedy jak byłam w jakimś budynku bądź patrzyłam w ziemie, ustawiłam karte graf na wydajność i dalej to samo.. do tej pory cs chodził bez zarzutu, może to przez te nowe sterowniki do karty graficznej ? Albo po prostu mój komp jest taki stary, że biedak już nie może ogarnąć ?

Back
Do góry