FranekBezHejtu
Użytkownik
Witajcie mam problem z mc proszę o odpowiedz.Z góry dziękuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teraz to mi nawet shigima sie nie chce włączyćNa każdej wersji minecrafta to sie dzieje?
Zrobiłem reset i dalej nic pokazuje mi jak włączam Shigima ze ok update cancel klikam ok i nie ma nic, w menedżer zadań i tam tez nic nie ma.A jak uruchamiam Shigime i sprawdzam w menedżerze to jest java i potem znikaNo to podstawowo, zrestartuj komputer i uruchom launcher.
Potem sprawdzaj i powiedz która wersja Ci nie działa.
Rozumiem że wcześniej wszystko działało?Zrobiłem reset i dalej nic pokazuje mi jak włączam Shigima ze ok update cancel klikam ok i nie ma nic, w menedżer zadań i tam tez nic nie ma.A jak uruchamiam Shigime i sprawdzam w menedżerze to jest java i potem znika
Wszystko odinstalowałem i znów zainstalowałem i działa tylko że jak włączam na BP to wywala tego screena co wczesniej,Nie wiem czy too cos z bp jestRozumiem że wcześniej wszystko działało?
Na początek najlepiej daj screena z procesami jakie masz PO uruchomieniu minecrafta bo dość nie jasno wytłumaczyłeś.
Daj znać jakiego masz antywirusa też