Stalker 2

Problem z grą Unturned

Witam ostatni pobrałem grę o nazwie Unturned Wszystko było by fajnie gdyby nie to że przy próbie połączenia z jakimś serwerem gra wyłączała się bez żadnego komunikatu.Potem gdy próbowałem włączyć samą grę przy ładowaniu map assest gra znowu się tak samo wyłączyła.Próbowałem reinstallę, sprawdzanie spójności plików nic nie pomogło.
Główne specyfikację laptopa:
Intel(R) Core(TM) I3-2310 CPU @ 2.10 GHz 2.10 GHz
Pamięć RAM: 3000 Mb
Karta graficzna:Intel(R) HD Graphics 3000, jest jeszcze jedna AMD 512Mb
32-bitowy system operacyjny
Proszę o pomoc!

Ostatnia edycja:
Witam, przykro mi słyszeć, że masz problem z grą Unturned. Spróbujmy rozwiązać ten problem.

Na początek, zwróć uwagę na specyfikację techniczną Twojego laptopa. Wydaje się, że Twój sprzęt może nie spełniać minimalnych wymagań systemowych gry, co może prowadzić do wyłączeń. Mimo to, spróbujmy kilku kroków, aby zobaczyć, czy możemy to naprawić.

Krok 1: Ustawienia graficzne
1. Upewnij się, że gra uruchamia się na karcie AMD, a nie na zintegrowanej Intel HD Graphics 3000.
2. Uruchom grę w najniższych możliwych ustawieniach graficznych. Przejdź do ustawień graficznych i ustaw wszystko na najniższe wartości.

Krok 2: Kompatybilność i uprawnienia
1. Upewnij się, że sterowniki karty graficznej są zaktualizowane.
2. Spróbuj uruchomić grę jako administrator. Kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę gry, wybierz "Właściwości", przejdź do zakładki "Zgodność" i zaznacz "Uruchom ten program jako administrator".

Krok 3: Problemy ze zgodnością systemu operacyjnego
1. Upewnij się, że Windows jest zaktualizowany do najnowszej wersji.
2. Uruchom grę w trybie zgodności z Windows 7 lub 8. W "Właściwościach" gry wybierz "Zgodność" i zaznacz tryb zgodności.

Jeśli te kroki nie pomogą, może to oznaczać, że Twój sprzęt jest niewystarczający do prawidłowego uruchomienia gry. W takim przypadku, najlepszym rozwiązaniem może być użycie mocniejszego sprzętu do grania.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą rozwiązać Twój problem. Jeśli masz jakieś pytania, proszę daj znać!

Back
Do góry