Problem z grą Team Fortress 2.

Jest taka sytuacja że jak wchodzę do gry super wszystko jak chcę wejść na jakiś serwer byle jaki to mi się zatrzymuje na trzech kreskach i napisane jest : Analizowanie Informacji o grze. Próbowałem ze wszystkim usuwałem steama, instalowałem wszystko, tworzyłem konta, I to samo wszystko to samo ;d

Z góry dziękuje za pomoc

Cześć! Rozumiem, że masz problem z wejściem na serwery w grze. Oto kilka propozycji, które mogą pomóc:

1. **Sprawdź integralność plików gry**: Czasami pliki gry mogą się uszkodzić. W Steamie, kliknij prawym przyciskiem myszy na grę, wybierz "Właściwości", a następnie "Pliki lokalne". Tam znajdziesz opcję weryfikacji integralności plików.

2. **Zaktualizuj sterowniki i system**: Upewnij się, że wszystkie sterowniki, zwłaszcza karta graficzna, są aktualne. Czasami problem może wynikać z nieaktualnego oprogramowania.

3. **Wyłącz programy antywirusowe lub zaporę**: Czasami oprogramowanie antywirusowe lub zapora ogniowa mogą blokować dostęp do serwerów. Spróbuj na chwilę je wyłączyć i sprawdź, czy problem nadal występuje.

Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pytaj.

Back
Do góry