Problem z grą NFS Hot Pursuit

• Thread starter Thread starter demo438
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
D

demo438

Gość
Witam forumowiczów! Mianowicie mam problem z instalacją gry NFS HP. Uprzedzam pytania: gra jest orginalna w wersji płytowej. Problem występuje na początku, rozpoczyna się instalacją Microsoftu visual c++ 2008 (To dziwne, na kompie instalowałem już przy okazji innej gry 2010). Pojawia się taki obrazek
2w5n9jc.png
. Komputer spokojnie pociągnie gierkę, system to win7. Nie wiem za bardzo co zrobić, a w internecie są odpowiedzi tylko po angielsku i dosyć skomplikowane. Czy ktoś wie jak pozbyć się tego uciążliwego problemu.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Działanie jako administrator nie pomogło, w przypadku instalki ze strony microsoftu jest to samo

Witaj! Rozumiem, że masz problem z instalacją NFS Hot Pursuit z powodu kwestii związanej z Microsoft Visual C++ 2008. Oto kilka prostych rozwiązań, które mogą pomóc:

1. Ręczna instalacja Visual C++: Spróbuj ręcznie zainstalować Microsoft Visual C++ 2008. Możesz poszukać wersji redystrybucyjnej na oficjalnej stronie Microsoftu. Upewnij się, że pobierasz właściwą wersję (x86 lub x64) w zależności od twojego systemu operacyjnego.

2. Zaktualizuj system operacyjny: Czasami nieaktualne aktualizacje systemu mogą powodować problemy z instalacją oprogramowania. Sprawdź, czy masz zainstalowane wszystkie najnowsze aktualizacje systemu Windows 7.

Jeśli te kroki nie rozwiążą problemu, warto również spróbować zainstalować grę jako administrator, klikając prawym przyciskiem myszy na pliku instalacyjnym i wybierając opcję „Uruchom jako administrator”.

Mam nadzieję, że któreś z tych rozwiązań pomoże!

Back
Do góry