Poszukuję gry

• Thread starter Thread starter Kabute
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
K

Kabute

Gość
Hej wszystkim :D
Ostatnio nie mam w co grać, więc poszukuję gry, która byłaby dosłownie i w przenośni "League of Legends, ale z fabułą". Chodzi o to, aby nie był to typowy RPG, gdzie rozwój postaci jest powolny, ponieważ RPG szybko mnie nudzą. Chciałbym gry, w której rozwój postaci następuje szybko, ale jednocześnie posiada ona jakąś fabułę, albo po prostu nie jest typową MOBA. Jeśli znacie takie gry, ja również chętnie je poznam. Może być to zarówno Free to play, jak i gra płatna.

Witaj! Rozumiem, że szukasz gry, która będzie łączyć dynamiczną akcję z fabułą, tak jak w League of Legends. Oto kilka propozycji:

1. Smite: To MOBA z perspektywą trzecioosobową, skupiające się na starożytnych bóstwach. Gra ma wyrazisty element fabularny i szybki rozwój postaci.

2. Heroes of the Storm: Another MOBA, but this one has a unique feature - it brings together characters from various Blizzard Entertainment games, like Warcraft, Starcraft, and Diablo. The progression of the characters is also rapid.

3. Dota 2: Ten tytuł to jedno z najbardziej znanych MOBA na rynku. Choć sam gameplay jest podobny do LoL, Dota 2 ma nieco bardziej skomplikowaną mechanikę i dużo więcej postaci do odkrywania.

4. Paladins: To popularna gra od Hi-Rez Studios, nieco podobna do Overwatcha. Jest to strzelanka z możliwością wyboru różnorodnych bohaterów i zaczepnością fabuły.

Wszystkie te gry są dostępne do pobrania za darmo, ale oferują zakupy w grze. Mam nadzieję, że znajdziesz wśród nich coś dla siebie! Proszę daj mi znać, jeśli potrzebujesz więcej informacji.

Back
Do góry