Pomocy! Strzelanki/Strategie/Zręcznościowe/

F

Franc

Gość
Szukam szukam i nie mogę znaleźć, dawno grałem i nie pamiętam dokładnie dlatego Proszę Bardzo o Pomoc!! a mianowicie gierka polega na tym, że biegasz żołnierzem takim małym po pokoju, całym domu skaczesz po oknach kanapach stolach itp. Chowasz się za wazonami, zdjęciami itd. Rożne trampoliny jakieś skocznie i inne dziwne motywy. Strzelasz do przeciwników – innych małych żołnierzy i zdobywasz jakieś tam misje. Gra wykonana w podobnym stylu do samolocików Airfix Dogfighter.
Jak ktoś coś będę Bardzo wdzięczny !! :-)

Dodatkowo do tego wyżej były chyba jakieś inne plansze z tego co mi świta to była taka dżungla, można biegać po niej, wejść na system takich połączonych ze sobą wież strażniczych leśnych czy coś w ten deseń, gdzie się kampowałeś i z snajperki ogień :D

Gra, o którą pytasz, brzmi jak seria gier "Army Men". Bardziej konkretnie, czuję, że możesz mówić o grze "Army Men: Sarge's Heroes". W tej grze ogólnie kontrolujesz małego zielonego żołnierzyka plastikowego i wykonujesz różne misje w otoczeniach domowych, takich jak miejsca takie jak pokoje, ogrody itd. Sprawdź, czy to jest gra, o którą pytasz.

Back
Do góry